Zgrabi knjigu po tvorničkim cijenama

Od nedjelje 17. pa sve do 27. rujna, kultna zagrebačka Tvornica kulture domaćin je jedinstvenog jesenskog sajma knjiga.Organizatori iz izdavačke kuće VBZ (osim ponude svoga izdavačkog programa po najnižim cijenama ikada) potrudili su se osigurati nastupe nekolicine najvećih hrvatskih izdavača: Znanje, Mozaik, Školska knjiga, Egmont, 24 sata, Naša djeca, Naklada Ljevak, Planetopija… koji će izložiti više od 2000 naslova po senzacionalno niskim cijenama: od outlet ponude knjiga po 5 kuna, do popusta koji sežu i do 90 %.

Svakako treba istaknuti i bogatu ponudu strane knjige, te izdanja jednog od najrenomiranijih svjetskih izdavača Taschen, a sve to također po akcijskim cijenama.

Jesen je stigla i prije no što smo joj se nadali. I dugo će potrajati. U potrazi smo za nečim toplim. Naša preporuka su – tople riječi. Dobre knjige. A dobre knjige, za sve uzraste i literarne ukuse, od 17. do 27.rujna (otvoreno od 10 do 20 sati, petkom i subotom do 21 sat) stanovat će u zagrebačkoj Tvornici kulture (Šubićeva 2). I po rekordno niskim cijenama čekaju da ih udomite.

Neka ovdje počnu i vaše pripreme za jesenske duge noći.

VBZ

Tagged: , , , , , , , ,