ZKM: Krležin vizionarski Kristofor Kolumbo

Dragi naši gledatelji, nadamo se da ste dobro – zdravi i sigurni! I u ovim izazovnim vremenima Zagrebačko kazalište mladih ostaje s vama, ovaj put u želji da vam pomognemo da lakše podnesete vrijeme zatvoreni u kući, poručuju iz popularnog ZKM-a.

Na našim društvenim mrežama, facebook i instagram, redovito objavljujemo informacije o predstavama ZKM-a koje možete pogledati online, te ostale sadržaje koji će vas razveseliti. Na YouTube kanalu ZKM-a pronaći ćete snimke predstava iz arhive koje su oduševljavale generacije gledatelja.

Kazalište je jedinstvena umjetnost, ništa ipak ne može nadomjestiti neposrednost izvedbe uživo. Zato budimo solidarni, budimo strpljivi kako bi se naši životi što prije vratili u svakodnevicu koju volimo, kako bismo se što prije susreli u kazalištu koje vas čeka – u Teslinoj 7!

Ako već niste uživo, pogledajte online predstavu ‘Kristofor Kolumbo’ Miroslava Krleže u režiji Renea Medvešeka, koja je na daske ZKM-a postavljena 2014. godine s Krešimirom Mikićem u naslovnoj ulozi.

ZKM


Tagged: , , , , , , , , ,