Znate li što je liposomalni vitamin C?

Kako najbolje pripremiti naše tijelo za obranu od prehlade, gripe, covida-19 te drugih virusnih i bakterijskih infekcija?Određeni vitamini i minerali neophodna su podrška zdravom imunosnom sustavu, pomažu nam da se obranimo od virusa i bakterija i zimu provedemo snažni i zdravi. Jedan od najvažnijih vitamina za očuvanje i jačanje imuniteta je 365 liposomalni vitamin C. Upravo on je potreban za normalno funkcioniranje imunosnog sustava i zaštitu od infekcija, a njegova redovita konzumacija značajno smanjuje učestalost, trajanje i simptome prehlade.

‘365 liposomalni vitamin C u kapsulama ima značajno bolju apsorpciju, učinkovitost i zaštitu organizma od ostalih vitamina’, rekla je magistra Jasminka Premerl koja je u sklopu ženskog vikenda Women’s days by modniALMAnah, u Motovunu održala radionicu zdravog života. Glavna zvijezda bio je liposomalni vitamin C poseban po tome što se u samo jednoj 365 nature kapsuli nalazi 250 mg liposomalnog vitamina C što je čak 312% preporučenog dnevnog unosa.

‘Osim toga, posebnost 365 liposomalnog vitamina C, kao uostalom i svih drugih liposomalnih vitamina ovog hrvatskog brenda je ta da su zaštićeni liposomalnom membranom i odlaze direktno u krvotok gdje ih stanična membrana propušta u stanicu. Kada je riječ o tradicionalnom obliku vitamina, naš želudac razgrađuje vitamine prije nego što oni dobiju priliku da se apsorbiraju, to jest, da ih naše tijelo iskoristi. Kod 365 liposomalnih vitamina to nije tako!’ rekla je magistra Premerl i okupljene žene pozvala da na njezinu predavanju započnu sa stvaranjem zdravih navika dodajući kako ovaj, 365 liposomalni vitamin C osnažuje imunosni sustav, smanjuje umor i iscrpljenost, regulira psihološke funkcije u tijelu štiteći stanice od oksidativnog stresa. Odličan je za ravnotežu živčanog sustava, povećava apsorpciju željeza, ključan je za metabolizam stvaranja energije i nužan za stvaranje kolagena.

‘Kako bi imunitet ‘bio pod kontrolom’ a mi sigurni da smo našem tijelu dali ono najbolje u najhladnijem dijelu godine, svakako preporučujem i 365 Immuno Blac garlic Complex, koji sadrži standardizirani ekstrakt fermentiranog crnog češnjaka (Sacsol Black Garlic). Ovaj jedinstveni proizvod na našem tržištu kombinira snažan ekstrakt fermentiranog crnog češnjaka, liposomalni vitamin C (koji jamči mnogo bolju iskoristivost od običnog vitamina C), te vitamine D3, B12, cink, selen i bakar – dodala je na kraju otkrivajući kako ovaj odličan proizvod dolazi u kapsulama, bez mirisa češnjaka i probavnih tegoba.

Želite li se zaštiti 365 dana u godini posjetite stranicu www.vitamini365.hr gdje ćete pronaći vitamine i minerale za sebe i svoju obitelj koji su osmišljeni i proizvedeni u Hrvatskoj.

P. R. / Foto: Nikola ZokoTagged: , , , ,