Hladno pivo: Dani zatvorenih vrata

Godinu dana Hladno pivo zatvaralo je vrata studija na području propalog industrijskog kompleksa Katran  i snimalo svoj novi album. Posao je završen, album je snimljen, poslan u tisak i sve je spremno za otvaranje vrata albumu ‘Dani zatvorenih vrata’.
Hladno pivo-Dani zatvorenih vrataNovi album na policama dućana diljem Hrvatske i svijeta naći će se od 20. travnja dok će se par dana prije, u subotu 18. travnja u Zagrebu dogoditi jedno zanimljivo druženje Hladnog piva s publikom i fanovima. Ovim putem Hladno pivo ponosno predstavlja naslovnicu albuma uz izjavu koju prenosimo u cijelosti:

Kamion s našim novim CeDejom je krenuo iz Češke! U Zagreb stiže 18. travnja a u ostatak svijeta i svemira 20. travnja. Za nestrpljivce gradimo poligon gdje će se album moći naručiti ranije, a sa sobom će donijeti dašak nas na vaša kućna vrata. Čim zakucamo zadnji čavao na www.hladnopivo.hr javljamo!

Što se samog albuma tiče, zvat će se ‘Dani zatvorenih vrata’, na njemu će biti 15 novih pjesama iliti 51 minuta muzike za skakanje i plakanje. Sadržavat će devedesetidevet posto gitara, bubnja, basa i glasa. Onaj jedan posto čine gosti od kojih bi izdvojili Tomfu iz Kawasaki3pa, koji nas je pošteno izvrijeđao na jednoj pjesmi te Goluba iz Goblina koji nam je svoj dionicu otpjevao iz ormara u Adis Abebi (Etiopija).

Ovaj put bi još jednom spomenuli i naše producente Juru i Pavlu koji su napravili odličan posao jer se sve  dobro čuje pa čak i ono što nismo htjeli da čujete. Naša mlada firma Gajba Records je naš nježni mladi cvijet i preporučeno mu je zalijevanje kupnjom originalnih primjeraka albuma, kako se ne bi osušio do novog cvjetanja.

M. R.


Pročitajte još: Hladno pivo: Vjeruj u mene


 

Tagged: , , , , , ,