Il Divo izdali album A Musical Affair

Jedan od najuspješnijih klasičnih crossover grupa – Il Divo, izdali su novi album ‘A Musical Affair’ (Sony Music/Menart).Il DivoAlbum je inspiriran svjetskim poznatim predstavama s Broadwayja poput ‘Phantom of the Opera’ i ‘Carousel and West Side Story’. Na šestom studijskom albumu gostuju Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball što ga čini iznimnim izdanjem. Svojim snažnim i emotivnim interpretacijama dodali su novi štih poznatim klasicima poput ‘Some Enchanted Evening” (South Pacific), ‘Bring Him Home’, (Les Miserables), ‘Tonight’ (West Side Story).

Kako zvuči suradnja s Tonyjem i Grammyjem nagrađivanom Heather Headley, možete poslušati ovdje.

Izlazak albuma prati i predstava na Broadwayju u kazalištu Marquis Theater, gdje će se slavna četvorka po prvi put naći na najpoznatijim daskama koje život znače. Predstava pod nazivom: ‘Il Divo – A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live’ bit će jedinstvena prilika da se Il Divo pokaže u nešto intimnijoj atmosferi od one na koju su naviknuli u velikim arenama.

‘Ovo će biti veliko iznenađenje’, komentira Carlos Marin. ‘Mislim da će fanovi biti uistinu zadovoljni. Pripremili smo dobro poznate pjesme, ali u novim aranžmanima. Prilika da budemo na Broadwayju bit će nešto sasvim novo i teatralno za nas.’

Slavna četvorka koju čine španjolski bariton Carlos Marin, američki tenor David Miller, švicarski tenor Urs Bühler i francuski pop pjevač Sébastien Izambard, prodali su više od 26 milijuna albuma diljem svijeta i ostvarili oko 160 zlatnih i platinastih naklada. S albumom ‘A Musical Affair’ ujedno i obilježavaju 10 godina otkako ih je okupio poznati producent Simon Cowell.

Menart

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,