Okrugli stol o projektu Nisi sama – ideš s nama!

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same uključila se u Europski tjedan mobilnosti, manifestaciju koju uz potporu Europske komisije od 16. do 22 rujna tradicionalno organizira i Grad Zagreb.

Uz potporu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, udruga Nismo same na čelu s predsjednicom Ivanom Kalogjera, organizira okrugli stol o projektu ‘Nisi sama – ideš s nama!’ koji će se održati u utorak, 17. rujna, u ZG Forumu (Gajeva 27), od 10:30 do 12:00 sati.

Na okruglom stolu bit će prisutna i predstavnica veleposlanstva Nizozemske koja će ispričati kako je ta usluga organizirana u njihovoj zemlji, a čijim su se primjerom vodili i u udruzi Nimo same pri pokretanju ovog projekta.

Uslugu taksi prijevoza na kemoterapiju i s kemoterapije do sada je koristilo 180 žena oboljelih od raka, koje se liječe u zagrebačkim bolnicama, a za koje je putem donacija osigurano više od 5000 vožnji.

Svoj dolazak na događaj potvrdili su predstavnici Ministarstva zdravstva, Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskoga sabora, HZZO-a, Ureda za zdravstvo Grada Zagreba, partnera Udruženja Radio Taxi Zagreb, KBC-a Zagreb, Klinike za tumore, žene korisnice naše usluge te članovi njihovih obitelji i prijatelji.

Ivana Kalogjera / Nismo same


Nismo same: Humanitarni buvljak s poznatima
Tagged: , , , , , , , , ,