2Cellos nastupaju za milijardu gledatelja

Tri virtuoza – 2Cellosna violončelima i pijanistička zvijezda Lang Lang – najavljuju spektakularan zajednički nastup u povodu kineske Nove godine.2Cellos i Lang LangSutra, 30. siječnja Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupit će u triju s Lang Langom u najgledanijem TV događaju na svijetu: CCTV New Year’s Gala. Naš uspješni dvojac 2Cellos imat će priliku nastupiti s Lang Langom, čovjekom koji je prije samo nekoliko dana nastupio na dodjeli Grammyja zajedno sa Metallicom, a svirao je i na otvorenju Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine.

No ovo nije prvi puta da slavni virtuozi zajedno surađuju. Lang Lang je gostovao na pjesmi ‘Clocks’, objavljenoj na njihovom drugom, aktualnom albumu ‘In2ition’ (Sony Masterworks/Menart), a Lang Lang ih je ovoga puta osobno pozvao da mu se pridruže u proslavi kineske Nove godine.

Ovaj program svake godine prati više od 700 milijuna ljudi, a organizatori procjenjuju da će ove godine program gledati više od nevjerojatnih milijardu ljudi!

‘Oduševljeni smo ovom suradnjom i prilikom! Nismo zapravo ni svjesni koliko će nas ljudi sutra slušati i koliko bi nam se život mogao promijeniti nakon sutrašnjeg nastupa! Svaki puta kada surađujemo s Lang Langom, to bude ludo i nezaboravno iskustvo! Dijelimo istu viziju glazbe, imamo sličan temperament i potpuno smo se sprijateljili s njim!’, poručuju Luka i Stjepan koji su već početkom siječnja bili u Kini kako bi s Lang Langom uvježbali nastup za ovu posebnu večer koju željno iščekuju.

2Cellos su prije nekoliko dana nastupili i u poznatom američkom TV showu ‘The Bachelor’, gdje su jednom paru uljepšali vjenčanje.

Do kraja godine očekujemo novi album, a u ožujku 2Cellos putuju u Japan gdje će održati turneju i gdje su neki koncerti već rasprodani.

Menart

Pročitajte još: 2Cellos u Madison Square Gardenu i Olympiji , 2Cellos oduševili u X Factoru , Elton John o 2Cellos , 2Cellos: DVD Live at Arena Zagreb , 2Cellos u Beogradu

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,