2Cellos promovirali album i dokumentarac

2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser, proveli su vikend iza nas u Zagrebu kako bi izlazak ‘Celloverse’ albuma proslavili s obožavateljima i medijima iz Hrvatske i Slovenije.
2Cellos-CineStarU CineStaru Zagreb održana je promocija albuma ‘Celloverse’ nazvanog po njihovoj autorskoj pjesmi. Čelisti su naglasili da je ovaj album povratak njihovim korijenima, a početak tog novog ‘rođenja’ nakon dva albuma, počeo je spotom za pjesmu ‘Thunderstruck’ koji je do sada pogledan više od 33 milijuna puta na youtubeu.

Film ‘From Pula 2 Pula’, u produkciji Red Bull Media Housea, prati Stjepana Hausera i Luku Šulića ulicama Stjepanova rodnog grada Pule. Kamere su zabilježile neke od vrhunaca na koncertu u prepunoj Areni, pripreme za koncert  i kratku priču o njihovim počecima. Prisjetili su se naravno spota ‘Smooth Criminal’ snimljenog spontano, na brzinu i u skromnim uvjetima, koji je ih je s youtubea lansirao u zvijezde.

‘Koncert u Areni bio mi je posebno važan jer je Pula moj rodni grad, još kao mali prolazio bih pored Arene i zamišljao kako bi bilo svirati tamo. Sada mi se to ostvarilo, jer kada se usudiš sanjati, čuda se događaju’, poručio je Hauser na promociji.

M. R.


Pročitajte još: 2Cellos: Album Celloverse u prodaji , 2Cellos: Za 4. rođendan dobili svoj dan u Japanu , 2Cellos obradili hit Wake Me Up


 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,