2Cellos tulumarili s Quincyjem Jonesom

2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Huser, protekli su vikend proveli u Las Vegasu povodom rođendanske zabave Eltona Johna.
2Cellos i Quincy JonesOndje su imali priliku družiti se i s legendarnim producentom, Quincyjem Jonesom. Naš popularni violončelistički dvojac je na rođendanu mnogobrojnim uzvanicima odsvirao ‘Smooth Criminal’ što je oduševilo slavnog producenta, među ostalim poznatog i po suradnji s Michaelom Jacksonom.

‘Zapravo kad malo bolje razmisliš, da nije njega, ne bi bilo ni nas, jer upravo je on taj koji je producirao najvažnije i najprodavanije albume Michaela Jacksona (‘Thriller’ i ‘Bad’). To uključuje i pjesmu ‘Smooth Criminal’ koja nas je proslavila! Napokon smo imali priliku upoznati čovjeka koji je stvorio povijest, koji je stvarao takva remek dijela! Kakav muzičar, kakva legenda. Bio je neopisiv osjećaj družiti se s njim! Uz to je bio toliko ljubazan, drag i pristupačan da se čak trudio pričati s nama hrvatski! Pokušao se sjetiti svih riječi koje zna baš kao i svega što zna o našoj zemlji, a znao je puno!’, poručuju Luka i Stjepan.

Među okupljenim poznatim osobama, bio je i frontman The Killersa, Brandon Flowers, koji se također upoznao s 2Cellos.

Luka i Stjepan su prošloga tjedna nakon uspješne solo turneje u Japanu kratko odmorili kod kuće no nakon samo par dana su bili na putu za Ameriku kako bi bili dio rođendanske proslave Eltona Johna s kojim su proputovali gotovo cijeli svijet.

Inače uz koncerte, 2Cellos rade i na novom albumu čiji izlazak očekujemo do kraja godine (Sony Masterworks/Menart). Spot za aktualni singl ‘Thunderstruck’ pogledan je na YouTubeu gotovo 14 milijuna puta.

Menart / Foto: 2Cellos

Pročitajte još: Elton John o 2Cellos , Elton John i 2Cellos u CineStaru , 2Cellos u baroknom izdanju

Tagged: , , , , , , , , , , , ,