700. TV emisija Sport nedjeljom

Jedna od najdugovječnijih TV emisija ‘Sport nedjeljom ‘proslavila je svoje 700. izdanje.Brojni sportaši i legende te sportski djelatnici pridružili su se voditelju emisije Anti Breki te Vladimiru Turkoviću i Damiru Kišiću u proslavi ovog velikog jubileja u Cabaret Rebuy Stars Casinu u Zagrebu.

‘Nakon što smo došli do spoznaje da u HR eteru teško dugoročno opstaju specijalizirane sportske emisije, mala, ali snažna postava odlučila se na avanturu 2006. godine koja traje već 17 sezona. U tom periodu ugostili smo gotovo 2500 sportaša, sportskih djelatnika i napravili više od 4500 reportaža iz zemlje i inozemstva!’, govori urednik i voditelj emisije Ante Breko.

‘Sport nedjeljom’ u međuvremenu je primio brojna priznanja za svoj rad i djelovanje, između kojih valja izdvojiti nagradu Hrvatskog zbora sportskih novinara za najbolju emisiju i medalju Grada Zagreba. Hrvatski olimpijski odbor nagradio je emisiju za najboljeg promicatelja našeg sporta, a parasportaši su nagradili tim emisije za poseban doprinos sportu osoba s invaliditetom.

Na velikoj proslavi bili su brojni uglednici, sadašnji i bivši sportaši, među kojima su državni tajnik za sport Tomislav Družak, vaterpolo legenda Dubravko Šimenc, bivše rukometne zvijezde Klaudija Klikovac Bubalo Bubalo i Vedran Zrnić, bivši nogometaši Stjepan Tomas, Danijel Pranjić, Predrag Jurić i Nino Bule. Iz KK Cibone bili su Marin Rozić te igrači Borna Kapusta i Ivan Majcunić, nogometni sudac Bruno Marić, veslačice Ivana i Josipa Jurković, gimnastičari Mario Možnik i Robert Seligman, nogometni trener Željko Kopić, bivši predsjednik Hajduka Ivan Kos, bivši dekani Kineziološkog fakulteta iz Zagreba Damir Knjaz, Igor Jukić i Tomislav Krističević…

Posebnost emisije ‘Sport nedjeljom’ je i sjajna suradnja s medijima. Uz izvrsnu glazbu Studio benda te probrane delicije i Chivas, sportsko društvo se izvrsno zabavilo i najavilo brojne nove emisije koje svake nedjelje iznova oduševljavaju.

T. D. / Foto: Filip Popović