9. MAXtv Filmomanija puna dva tjedna

Od 1. listopada svi ljubitelji kvalitetnog filma konačno će doći na svoje, jer u Zagrebu – ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol – pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma započinje 9. revija dobrog filma – MAXtv Filmomanija. Riječ je o već tradicionalnoj reviji koja donosi najbolje iz svijeta filma snimljeno i prikazano u posljednjih 365 dana na festivalima kao što su Cannes, Berlin, Venecija, New York, Toronto, Sundance, London…
LoveOvogodišnja revija posebno prvi puta će trajati dva tjedna – u razdoblju od 1. do 14. listopada. Dosadašnje revije uglavnom su trajale desetak dana, a sada su odlučili produžiti projekcije na još tri dana i tako najkvalitetnijim i najatraktivnijim filmovima dati mogućnost da ih pogleda što veći broj posjetitelja.

Sanja Milinović, direktorica Odjela za direktan nastup na tržištu u Hrvatskom Telekomu, izjavila je: ‘Hrvatski Telekom prati reviju MAXtv Filmomanija od njezina prvog izdanja. Svake godine MAXtv Filmomanija donosi najnovije filmove kultnih i priznatih redatelja koji nakon redovne kino projekcije odmah ulaze u MAXtv Videoteku, a neki od filmova ekskluzivno se mogu pogledati u MAXtv Videoteci i nakon njihove projekcije na samoj reviji. Ove godine, odmah nakon zadnje projekcije na Reviji, u MAXtv Videoteku, ekskluzivno ulaze filmovi Kad padne mrak’i Metamorfoze.’

‘Dugogodišnja dobra suradnja Continental filma, Cineplexxa i HT-a ove godine donosi i nešto novo. Po prvi put, korisnici HT usluga i HT zaposlenici,  uz jednu kupljenu ulaznicu drugu ulaznicu dobit će gratis tijekom svih dana trajanja revije. Uživajte u narednih 14 dana u vrhunskim filmovima’, izjavila je Sanja Milinović.

Cijena pojedinačne kino ulaznice iznosi 25 kuna, a osim posebne pogodnosti za korisnike HT usluga i HT zaposlenika, moguće je kupiti veliki paket od 10 kino ulaznica za deset različitih filmova po cijeni od 20 kuna. Kompletan popis filmova i raspored projekcija možete pogledati na službenoj stranici kina Cineplexx.

Od filmova koji se posebno moraju izdvojiti svakako su ‘Ljubav 3D’ (Love 3D) redatelja Gaspara Noea; ‘Jastog’ (The Lobster) redatelja Yorgosa Lanthimosa; ‘Gospodin Holmes’ (Mr. Holmes) redatelja Billa Condona; ‘Dnevnik jedne tinejdžerice’ (Diary of a Teenage Girl) redateljice Marielle Heller; ‘Baka’ (Grandma) redatelja Paula Weitza; ‘Zubati’ (Tusk) redatelja Kevina Smitha; ‘Cijena slave’ (La Rancon de la Glorie) redatelja Xaviera Beauvoisa i ‘Microbe i Gasoil’ (Microbe et Gasoil) redatelja Michela Gondryja.

S. R.


Mr. Turner
MAXtv Filmomanija 8 u pet gradova regije
Tagged: , , , , , , , , , , ,