Alduk & Keune: Dvogodišnja suradnja

Na druženju u zagrebačkom Sherry’s wine and bites baru mnoštvo poznatih osoba, prijatelja i suradnika, uz zvuke benda Bang Bang, obilježili su dvije godine uspješne suradnje modnog dizajnera Ivana Alduka i brenda Keune.
Ivan Alduk, Tajana i Berislav Pećanić (Keune)Terasu Sherry’s krasilo je osam fotografija Aldukovih kampanja u kojima Keune Akademija potpisuje moderne frizure prilagođene kolekcijama. Alduk nas je zadnjih sezona razmazio prekrasnim vizualima nastalih u suradnjama s poznatim hrvatskim modnim fotografima kao što su Mare Milin, Šime Eškinja, dvojac Decker&Kutić i Franjo Matković. Bridal kolekcije koje se stvaraju pod Alduk brendom posljednje dvije godine su samo potvrdile talent omiljenog dizajnera uspješnih mladih žena.

‘Keune, kao priznata nizozemska kuća kozmetike za kosu s više od 90 godina tradicije i zavidnom reputacijom, idealan je partner s kojim nas veže zajednička strast prema kreativnosti i kvaliteti. Cijeli moj tim oduševljen je lakoćom suradnje između naša dva brenda te moramo priznati kako smo presretni uspješnom suradnjom. Svaki zajednički projekt odiše kreativnošću i mislim da se to vidi po našim modnim kampanjama koje stvaramo. Nadam se da će se ove dvije godine pretvoriti u mnogo više njih’, izjavio je dizajner Ivan Alduk.

S. S.


Sve za nju-Keune
Keune od srca – Sve za nju


Udruga Sve za nju-5. rođendan Centra za psihološku pomoć

5. rođendan Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka
Tagged: , , , , , , , , , ,