Alma Fashion: Glumice, književnice, ex-manekenke…

Krug kao forma pristaje svim građama tijela – jabukama prekriva trbuh i otkriva noge, kruškama ublažava bokove, pješčanom satu naglašava siluetu…OLYMPUS DIGITAL CAMERAU zagrebačkom Högl Shoe Fashion storeu održana je pomalo drugačija modna revija domaćeg modnog brenda Alma Fashion kojeg potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko. U aktualnoj kolekciji ‘Women’s  Circle’ u fokusu su bila praktična modna rješenja za svaku ženu – haljine koje se nose na nekoliko načina, praktične torbice u kojima se nalaze jakne, pelerine koje imaju dva lica, kao i kaputi koji se u trenu pretvaraju iz sportskih u šik- večernje. Alma je pokazala i primjere koktel haljina za blagdansko vrijeme koje je pred nama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA‘Kad je o modi riječ uvijek razmišljam na isti način – sve što savjetujem ili nosim mora biti ugodno, u skladu s tijelom i osobnošću svakog od nas. Kad sam prije tri godine počela stvarati svoj modni brend, koji se može kupiti u Hrvatskoj i Sloveniji, željela sam ponuditi odjevna rješenja koja će sakriti nedostatke građe i na svakom tijelu naglasiti ono najbolje. Osim toga, inspirativne su mi mogućnosti multipraktičnosti poput jednog odjevnog predmeta koji se uvijek može nositi na barem dva načina’, komentirala je svoj brend Alma.

‘Alma Fashion – Women’s Circle’ nosile su glumice Nada Abrus i Kostadinka Velkovska, modeli Zvončica Vučković, Livija Butuči, poduzetnice Maja Kuljiš, Iva Kontek, književnica Sanja Pilić. Make up potpisuje Nera Brumen, a za frizure koje su pratile modele zadužena je bila Krešimira Roviščanec za Subrina Professional. U ugodnom ambijentu, nakon revije je nastavljeno ugodno druženje uz Kotanyi kuhano vino i fine medenjake.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alma fashion za stvarne žene
Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,