Alma fashion za stvarne žene

Jabučice, kruškice, pješčani satovi, obrnuti trokuti, atletski tip – oblici koji obilježavaju tijela 12 stvarnih žena – prošetali su improviziranom pistom Hogl shoes trgovine u Zagrebu. Povod je bila modna revija brenda Alma fashion iza kojeg stoji modna savjetnica Alma Premerl Zoko.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAKao modna savjetnica dugi niz godina odijevam stvarne žene u idealne odjevne kombinacije želeći naglasiti kako je svako tijelo lijepo i kako uvijek, s idealnim kombinacijama, možemo zablistati. Ovo je već treća modna sezona za Alma fashion, brend koji sam osmislila kako bih ponudila rješenje za svaki tip građe tijela.  Upravo zato, reviju su nosile stvarne žene, različitih tipova građe tijela, kako bi se na najbolji način pokazalo, ali i vidjelo ono što radim’, komentirala je Alma i naglasila kako se tijekom revije dogodio i odličan spoj odjeće i modnih detalja – Hogl cipela i torbi. Naime, u aktualnoj kolekciji Hogl nalaze se i ovog proljeća idealni modeli koji naglašavaju ljepotu nogu, s potpeticama koje izduljuju mišiće nogu ne stvarajući pritisak na stopala.

Tijekom revije, dizajnerica je komentirala svaki model, naglašavajući koji su problemi odijevanja određenog tipa građe tijela i koji su krojevi idealni za prekrivanje nedostataka. Uzvanice su pronalazile modna rješenja za svoj tip građe tijela, oduševljavajući se Alminim ‘dubokim’ hlačama, asimetričnim haljinama, odjevnim predmetima koji se mogu nositi na nekoliko načina, upotpunjujući ga s cipelama iz Hogl proljetne kolekcije.

‘Hogl surađuje s Almom već drugu sezonu i kako uvijek nastojimo raditi s najboljima, nekako se spontano dogodio ovaj događaj. Znala sam što Alma radi i kako se u njezinu kolekciju može lijepo uklopiti i Hogl aktualna kolekcija. Zanimljivo je bilo vidjeti i stvarne žene, naše VIP klijentice, u ulozi manekenki koje su danas ovdje naučile puno o sebi i svojem tijelu’, komentirala je događaj Sanja Faber, voditeljica Hogl shoes za Hrvatsku.

Make up potpisuje Nera Brumen, a frizure je osmislila Krešimira Roviščanec, HD Academy.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Pročitajte još: Alma fashion – SS 2015


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,