Aminess HUB: Ulaganje u turističke zaposlenike

Turistička kompanija Aminess pokrenula je Aminess HUB, novu edukativnu platformu koja povezuje skup internih edukacija s ciljem razvoja zaposlenika na svim razinama, a obuhvaća tri različita područja edukacije – Aminess Gourmet LAB, Aminess Smart i Aminess PRO.Projekt Aminess HUB, predstavljen u njihovu hotelu Maestral u Novigradu, okuplja niz vodećih i renomiranih stručnjaka iz različitih područja ugostiteljstva i upravljanja poslovanjem koji će zaposlenicima ove turističke kompanije prenijeti znanja iz područja gastronomije, ulaganja u osobni profesionalni razvoj te stjecanja dodatnih stručnih znanja koja će im pomoći u svakodnevnim poslovnim izazovima.

‘Osiguravanje kvalitete usluge i edukacija zaposlenika nužni su kako bi kontinuirano podizali visoku kvalitetu ukupne ponude za naše goste i strane turiste. Kroz projekt Aminess HUB i suradnju s najvećim profesionalcima želimo našim zaposlenicima omogućiti usavršavanje te dati priliku da uče od najboljih i tako grade svoje samopouzdanje, a time i kvalitetu usluge. Stvaranjem kvalitetnijeg proizvoda nastojimo potaknuti nove trendove u hotelijerstvu te napraviti kreativni iskorak u popularizaciji ugostiteljskih zanimanja, kao i turizma općenito’, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Na edukacijama u sklopu projekta Aminess HUB mogu sudjelovati zaposlenici svih odjela i razina, a obvezna usavršavanja prolaze svi zaposlenici odmah pri zaposlenju te oni koji su mijenjali radna mjesta.

Jedan od predavača bit će i poznati chef David Skoko koji će u sklopu edukacija Aminess Gourmet LAB Aminess zaposlenike učiti trendovima u visokoj gastronomiji kako bi gosti dobili vrhunsku kvalitetu usluge. Uz to, edukacije za Aminess gourmet tim obuhvaćat će i znanja a la carte kulinarstva, pripreme pansionskih jela te slastičarskih delicija.

‘S Aminessom surađujem dugi niz godina kroz razne radionice i degustacijske večere te mi je zadovoljstvo biti dio i projekta Aminess HUB s kojim ćemo nastaviti graditi priču o vrhunskoj gastronomiji u turizmu. Ovakve edukacije donose značajan iskorak u poboljšanju kvalitete usluge i kompletnog doživljaja boravka u hotelima te se radujem novim izazovima’, istaknuo je Skoko.

Razvijene su i Aminess PRO edukacije osmišljene da potiču cjeloživotno učenje i stjecanje novih profesionalnih znanja kako bi zaposlenicima pružili mogućnost usavršavanja osobnih kompetencija i razvoj profesionalne karijere. Zaposlenici će se tako usavršavati u razvoju vještina vođenja, osobnih kompetencija, mentoriranja te prodaje. Među predavačima će biti i Petra Čolak, izvršna direktorica vodećeg centra poslovnih vještina HalPet.

‘Turistički djelatnici moraju posjedovati skup kompetencija kako bi mogli uspješno razvijati svoj profesionalni put stoga je iznimno važno omogućiti im cjeloživotno učenje i stjecanje novih vještina. Drago mi je što imam priliku prenositi svoja znanja stečena višegodišnjim iskustvom te što ćemo zajedničkim snagama raditi na podizanju kvalitetu hotelske ponude Aminessa’, naglasila je Petra Čolak.

Tu su i edukacije Aminess Smart koje se odnose na stjecanje dodatnih znanja, a koja će pomoći kompletirati razvoj profesionalne karijere Aminess zaposlenika. Učenje stranih jezika, IT edukacije i upravljanje kvalitetom samo su neke od vještina koje će biti predmet ovih edukacija.

M. B.


Tagged: , , , , , , , , , , ,