Ana Rucner u Dubrovniku za američke turiste

Violončelistica Ana Rucner je svojim atraktivnim nastupom oduševila šestotinjak američkih turista, koji su svoj posjet Dubrovniku započeli na najbolji mogući način.
Ana Rucner-Dubrovnik-američki turistiTuristička agencija Elite angažirala ju je kako bi na originalan i dojmljiv način upoznala američke turiste s ljepotama Hrvatske.

Ana je izvela svoj najtraženiji program ‘World Classics & Croatian Beauties’. Dok je svirala iza nje su se na video zidu prikazivali spotovi s ljepotama Hrvatske koji su oduševili  sve turiste. Provela ih je kroz nacionalni park Plitvice, ljepote Istre upoznali su uz tradicionalnu pjesmu ‘Krasna zemljo Istro mila’, prekrasnu Korčulu predstavila je kroz Morešku, a posebnosti domaćina Dubrovnika upoznali su kroz vrlo temperamentnu izvedbu tradicionalnog ‘Linđa’.

Američki turisti imali su priliku vidjeti  i jedan od najatraktivnijih i  višekratno nagrađivanih spotova ‘Oda radosti’, a veliki pljesak izazvao je i najnoviji spot ‘Alkarski ponos’, snimljen povodom 300. godišnjice Sinjske alke koji će uskoro s Anom krenuti i izvan granica Hrvatske.

Koncertu je nazočio i Niko Bulić, bivši direktor Hrvatske turističke zajednice kojem je Ana javno zahvalila i pozdravila ga kao osobu zbog koje danas gosti imaju prilike kroz njezin nastup upoznati ljepote Hrvatske.

H. K.


Ana Rucner-300 godina Sinjske alke
Ana Rucner: Spot za 300 godina Sinjske alke


Ana Rucner (foto Šime Eškinja)

Ana Rucner: Klasična glazba nikad ne izlazi iz mode


Ana Rucner-Park Orsula-Dubrovnik

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,