Darujemo knjigu: Angela Marsons – Nijemi vrisak

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Angele Marsons ‘Nijemi vrisak’.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR3
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 31. svibnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 1. lipnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

‘Nijemi vrisak’, roman prvijenac britanske spisateljice Angele Marsons iz 2015. prodan je u milijun primjeraka nakon što su je izdavači odbijali 25 godina. Sada je dostupan i na hrvatskom jeziku u izdanju Mozaika knjiga.

Petero ljudi okupi se oko plitkoga groba. Kopali su ga naizmjence. Trebalo bi im puno više vremena da su kopali jamu za odraslu osobu… Mnogo godina poslije ravnateljica ženske škole nađena je okrutno utopljena. Bilo je to prvo u nizu jezivih ubojstava koje je potreslo Black Country. Ali kad otkriju ljudske ostatke na zemljištu nekadašnjeg doma za nezbrinutu djecu, s njima na vidjelo izađu i uznemirujuće tajne tog mjesta. Policijska inspektorica Kim Stone nedugo nakon toga shvati da lovi izopačeni um, čija ubojstva sežu desetljećima unatrag. Broj tijela raste, a Kim mora spriječiti ubojicu prije nego što ponovno napadne. Međutim, da bi ga uhvatila, Kim se mora suočiti s vlastitim demonima iz prošlosti prije nego što bude prekasno…

Angela Marsons potječe iz malog mjesta Brierley Hill regije Black Country u Engleskoj. Radila je 19 godina kao zaštitarka u šoping centru, no 2015. je prekretnica u njezinu životu. Nakon 25 godina odbijanja, konačno pronalazi izdavača i uspijeva objaviti tri romana u seriji pothvata inspektorice Kim Stone. Njezini se romani od tada ne prestaju objavljivati i prevoditi na druge jezike te bilježe višemilijunsku prodaju.

M. K.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,