Art park za vikend na Branimircu

Ljetnu sezonu projekt Art park započinje vikend događanjem Pop Art Park na Branimircu – piknik prije kampiranja.

Istočna livada kod Tržnice Branimirova (od milja Branimirac), 10. i 11. lipnja, postat će idealna lokacija za piknik i ugodno dnevno-večernje opuštanje uz dobar društveni program. Bit će to prilika za oživljavanje legendarne, pomalo zaboravljene zagrebačke tržnice i prvi event ovog tipa na toj lokaciji, ali i uvod u glavni ovosezonski program Art parka na Ribnjaku, planiranog u periodu od 17. lipnja do 16. srpnja.

Prvog dana, 10. lipnja, FRüHSTüCK & Art park kreću zajedno u novu sezonu i serviraju najmuzikalniji zagrebački doručak. Svi koji posjete Branimirac od 10,30 sati nadalje, osjetit će miris fine hrane koju će pripremati Munchy, a za vrhunski dnevni glazbeni odabir bit će zaduženi Mića, Phillipe i Oberan. Nakon 15 sati glazbenu selekciju nastavljaju Tihomir Krklec-Afrika a.k.a Jogurt i Phillipe, a popodnevne dekice zamijenit će opuštena večernja varijanta plesa i druženja.

Drugog dana, 11. lipnja, u planu je radionica izrade terarija pod zelenim vodstvom Hortiarta. U sklopu radionice polaznici će imati prilike samostalno naučiti tehniku izrade biljnih terarija, a više o sudjelovanju pronađite na FB eventu. Od 15 do 20 sati livadu na Branimircu posjetit će omiljeni zagrebački Pink buvljak, otvoren svima koji žele pronaći nove vlasnike svojim rabljenim ili nekorištenim stvarima, rukotvorinama i slično, a pritom nešto i zaraditi. Pink buvljak je i za one koji će te iste predmete sa zadovoljstvom kupiti i udahnuti im novi život. Svi koji vole kupovati kvalitetno i po prihvatljivim cijenama, a prije svega reciklirati te podržati domaću scenu malih proizvođača i inspirativnih kreativaca, ovdje će pronaći nešto za sebe. Za glazbenu podlogu bit će zadužen D-Gree, hodajuća afrobeat-soul-funk enciklopedija s kojim nema glazbene pogreške. Za večernji program bit će zadužena ekipa Glazbene kuhinje koja zna vrlo ukusno skuhati house, funk i disco tulume.

Organizatori se nadaju da će prvi Pop Art Park na Branimircu – piknik prije kampiranja, biti početak svojevrsne revitalizacije nekoć legendarne zagrebačke tržnice Branimirac.

A.P. / Foto: Maja Riznić


Queendom by Boris Bare: Umjetnički rad u Art Parku


Tagged: , , , , , , , , ,