Bebekov album predstavljen u centru Zagreba

Predstavljanje novog studijskog albuma Željka Bebeka ‘Ono nešto naše’, ispred Music shopa i Caffe bara Nova ploča u Bogovićevoj ulici u Zagrebu pozdravilo je dvjestotinjak njegovih suradnika, prijatelja i publike koja je nestrpljivo čekala na susret s legendarnim pjevačem.S obzirom na posebnu priliku, Bebek je uživo izveo nekoliko pjesama – ‘Gdje sam bio’, ‘Prvak svijeta’, ‘Ono nešto naše’ i ‘Ja po kafanama’. Potom je, ponesen odličnom atmosferom otpjevao ‘Loše vino’ i ‘Selmu’ iz doba Bijelog dugmeta, koji su u njegovoj izvedbi i danas nenadmašni.

Bebek se posebno zahvalio suradnicima koji su radili na njegovu albumu, prvenstveno Branimiru Mihaljeviću, glazbenom producentu i autoru glazbe većine pjesama, ali i ostalim autorima koji su mu došli čestitati, Antoniji Šoli, Fayi i Nenadu Ninčeviću. Upravo zahvaljujući Ninčevićevim tekstovima, novi album Bebeka krase dvije prekrasne balade – ‘Ljubav k’o iz pjesme’ i duet koji je već osvojio regiju ‘Ako voliš ovu ženu’. Bebek ni ovog puta nije mogao sakriti suze zbog pjesme koju je otpjevao s još jednom legendom, Oliverom Dragojevićem.

‘Kada muškarac na ovakav način pokaže osjećaje, a mi muškarci to znamo i možemo, onda to žene posebno cijene i nagrade’, rekao je ganuti Bebek.

Bebek je kraj sebe imao i posebnog gosta, svog sina, Zvonimira Bebeka , 14-godišnjaka koji ga je na gitari pratio u naslovnoj pjesmi albuma ‘Ono nešto naše’, a zbog svoje odlučnosti u glazbenom napredovanju, ovog simpatičnog mladića viđat ćemo sve češće na koncertima.

Posebno iznenađenje Bebeku priredila je njegova diskografska kuća Croatia Records. Kreativna direktorica Nikolina Mazalin poklonila mu je uokvirenu naslovnicu njegova albuma na kojoj je uz njega i supruga Ružica. Budući da se ipak radilo o trenutku koji je trebalo proslaviti, slavljenička torta bila je neizbježna, a posebno su joj se obradovali brojni prolaznici koji su uz neočekivano slavlje dobili autogram i fotografiju s omiljenim pjevačem.

C. R. / Foto: Krume Ivanovski


Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,