Božićna Ženska priča: Doris Pinčić i Ivana Plechinger

Novo izdanje ženskih ćakula spisateljice i stand-up komičarke Marijane Perinić održano je u sasvim prigodnom tonu – na božićnom repertoaru ‘Ženske priče’ s radijskim kolegicama Doris Pinčić i Ivanom Plechinger pričalo se uglavnom o ljubavi i prijateljstvu. Tematsku humanitarnu večer u zagrebačkom klubu Opera upotpunili su sociolog i pisac Bruno Šimleša i glumac Robert Kurbaša, prijatelji, kolege i poslovni partneri gošći posljednje ovogodišnje ‘Ženske priče’.marijana-perinic-ivana-plechinger-doris-pincic-rogoznica-bruno-simlesa-i-robert-kurbasaPriču o svojoj knjizi ‘Ono što ostaje samo ljubav je’, koja je uslijedila nakon smrti oca, započela je Ivana Plechinger, otvoreno govoreći o problemima koji su doveli do, kako sama kaže, terapije pisanja knjige. Knjiga je danas među publikom izvrsno prihvaćena, a Ivana je zauzeta promocijama diljem Hrvatske, no ipak, kaže, svoje prioritete danas slaže drugačije, imajući na umu prvenstveno osobni život.

Doris je otkrila da između ljubavi prema radiju i televiziji, radije bira izazove radijskog voditeljstva, a što se tiče slave, do nje kaže ne haje, priznavši kako bi najljepše bilo biti u ‘AB kategoriji’, onoj anonimno bogatih.

U ugodnom tonu nastavio se talk show kada su se na sceni pridružili Bruno Šimleša i Robert Kurbaša, nastavivši opušteni razgovor o aktualnim projektima, humanitarnom radu, roditeljskim iskustvama i sponama koje vežu sva četiri gosta u osobnom životu i radu na osobnom razvoju.

Ova sasvim opuštena božićna priča ponovno je bila humanitarnog karaktera, a sva sredstva od prodaje ulaznica doniraju se Zakladi Ana Rukavina.

‘Ženska priča’ s Marijanom Perinić nastavlja se krajem siječnja iduće godine, a nova izdanja donose nove zanimljive gošće i njihove goste iznenađenja, bogate nagrade Lisce i Schwarzkopf Professionala za posjetitelje showa i sudjelovanje zainteresiranih putem društvenih mreža.

M. P.


ecija-ojdanic
Ženska priča: Judita Franković i Ecija Ojdanić
Tagged: , , , , , , , ,