Cabaret Dinner Show premijerno u Dubrovniku

Dubrovnik je spektakularnom premijernom izvedbom Cabaret Dinner Showa ‘Under the Stars’ dobio novi turistički proizvod nastao prema uzoru na svjetske cabaret predstave poznate iz destinacija kao što su Pariz, Mykonos ili Ibiza.U uvali Lapad, u sklopu Sunset Beach Dubrovnika, izvedena je prva u nizu cabaret predstava, koje će se održavati svakog četvrtka i petka u novootvorenom event prostoru Nobilis.

Umjetnički dio predstave ‘Under the Stars’ osmislila je i vodi svjetskoj publici poznata Anja Bijelić, profesionalna plesačica, akrobatkinja i performerica. Iza nje su profesionalni nastupi na svjetskim pozornicama kao što su Dubai i Monte Carlo.

Anja je svoje performerske sposobnosti pokazala atraktivnim akrobatskim izvedbama na svili, kolutovima, zračnim trakama, lancima te na šipci. Hrvatskoj javnosti ona je poznata i kao polufinalistica ‘Supertalenta’ 2017. godine, kada je oduševila gledatelje i žiri upravo plesom na šipci. Ona predvodi trupu talentiranih plesača, pjevača, glumaca i akrobata, koji su učinili ovu večer nezaboravnim iskustvom.

Cabaret Dinner Show ‘Under the Stars’ spaja umjetničke izvedbe s očaravajućim ambijentom i vrhunskom gastronomskom ponudom, a sve s ciljem proširenja turističke ponude Dubrovnika. Gosti Sunset Beach Dubrovnika tijekom sinoćnje izvedbe imali su prilike uživati u pjenušcima te biranim gastronomskim zalogajima u rasponu od zabavnih kanapea do delikatno pripremljenih luksuznih sastojaka poput pačjih prsa i gusje jetre.

M. C. / Foto: MPRTagged: , , , , , , , , , , ,