CeKaPe: Ljetna škola pisanja u dvorcu Stara Sušica

Ovogodišnja Ljetna škola kreativnog pisanja CeKaPe-a održat će se od 27. kolovoza do 3. rujna u šumi Gorskog kotara, u čarobnom dvorcu Stara Sušica.

Kombinacija mistične atmosfere na rubu šume Gorskog kotara i kreativni poticaj poznatih pisaca, voditelja radionica, u izolaciji dvorca, pružit će savršenu infrastrukturu za radionice, večernje književne programe i druženja.

Ove godine u ponudi su radionice kratke priče, romana, poezije i scenarija.

Enver Krivac, jedan od najznačajnijih predstavnika riječke književne scene, nagrađivan pisac i voditelj CeKaPeov-e riječke radionice, vodit će radionicu kratke priče. Iz Splita, na radionicu romana, dolazi jedan od najznačajnijih mladih prozaista i autor ‘Priručnika za kreativno pisanje’ Nebojša Lujanović. Radionicu poezije vode nagrađivani pjesnici Miroslav Mićanović i Branko Čegec, dok radionicu scenarija za kratki film vodi scenaristica i sociologinja Sanja Kovačević, čija je nedavno objavljena knjiga ‘Kvalitetne TV serije – Milenijsko doba ekrana’ u samo tri mjeseca osvojila čitatelje i kritiku.

U večernjim satima bit će organizirani književni razgovori, tribine, igre i izazovi. Tea Tulić, Željka Horvat Čeč, Ivana Rogar i Darko Šeparović samo su neka od imena koja će sudjelovati na razgovorima i čitanjima.

Svi polaznici i voditelji koji su prethodnih šest godina sudjelovali u Ljetnoj školi, svoje stvaralačke dane dijele na prije i poslije Ljetne škole pisanja. Jer “Ljetna škola je iskustvo koje mijenja!”

Doživite jedinstvenu književnu avanturu i prijavite se na http://cekape.com/ljetna-skola-pisanja-2017/ ili na e-mail: [email protected]

V. B.


Ljetna škola pisanja u Triblju

CeKaPe: Ljetna škola pisanja 2015.

Kreativnost u prirodi: Ljetna škola pisanja u Petehovcu
Tagged: , , , , , , , , , , ,