Darujemo 5 butelja Škaulj Merlot 2012.

U suradnji s Vinarijom Škaulj iz Nadina i Časopis Menu 5 čitatelja daruju s po 1 buteljom vina Škaulj Merlot 2012.

Škaulj Merlot 2012Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu
U subjektu navedite: MDAR3
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 16. kolovoza
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 17. kolovoza
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Merlot Škaulj je snažno i robusno vino tamne rubin crvene boje, bogato ekstratima i vrlo visokim udjelom alkohola (15,4 %). Harmoničnog je i zaokruženog okusa. Kontrolirano podrijetlo; Vinogorje Benkovac – Stankovci. Osvajač je mnogobrojnih zlatnih medalja na domaćim manifestacijama vinara.
Vinarija Škaulj nalazi se u srcu Ravnih kotara, u mjestu Nadin. Šime Škaulj redoviti je osvajač brojnih priznanja za kvalitetu proizvoda te su njegova vina priznata i prepoznata od strane vodećih hrvatskih enologa. U svojoj ponudi imaju: Merlot, Syrah, Cuvee, Cabernet Sauvignon, Maraštinu a novost u ponudi je i desertno crno vino.

Škaulj vinaPrvo vrhunsko vino u zadarskoj županiji dolazi upravo iz ove vinarije. Kruna truda i rada ovog poznatog vinara je srebrna medalja osvojena na manifestaciji Decanter, London Wine Fair 2012.

Pored obiteljske kuće izgrađen je novi vinski podrum većeg kapaciteta, u kojem se može preraditi oko 30 vagona grožđa (150.000 do 200.000 butelja). U sklopu vinskog podruma izgrađena je i kušaonica u dalmatinskom stilu koja može primiti pedesetak ljudi koji žele doći i degustirati vina.

www.vinarija-skaulj.hr

Tagged: , , , , , , , , ,