Darujemo knjigu: Angela Marsons – Izopačene igre

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Angele Marsons ‘Izopačene igre’.Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 8. kolovoza
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 9. kolovoza

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

Angela Marsons jedna je od vodećih zvijezda britanskih kriminalističkih romana. Prije statusnog simbola u kriminalističkom svijetu, dugih je 25 godina imala problema s pronalaskom izdavača. Prijelomna godina u njezinu životu bila je 2015. godina kada objavljuje prva tri romana koji su se u svega nekoliko godina prodali u gotovo četiri milijuna primjeraka.

Njezin prvi kriminalistički roman ‘Nijemi vrisak’ svjetska je uspješnica s više od milijun prodanih primjeraka, a ujedno je to prvi slučaj inspektorice Kim Stone od čak 16 koliko je autorica najavila da će ih biti. I čitatelji u Hrvatskoj prošle su godine mogli uživati u njezinu hitu prvijencu zbog čega su jedva dočekali nove slučajeve koje samo inspektorica Kim Stone može riješiti. Nove detektivske igre, nestrpljenje, strah i nezaboravne avanture dio su romana Izopačene igre koji donosi drugi slučaj sad već slave inspektorice Stone. Osim kritike i publika je njezin novi roman dočekala s velikim oduševljenjem. Na renomiranoj stranici Goodreads, koju prate milijuni čitatelja, ‘Izopačene igre’ dobile su visoku ocjenu (4,34 od maksimalnih 5)


Tagged: , , , , , , , , , , , ,