Davor Radolfi i Zorica Kondža: Duet Luda đelozija

Nakon uspješnog dueta sa Sašom Antićem iz TBF-a, Davor Radolfi ubacio je u višu brzinu i oduševio još jednom suradnjom, duetom s prijateljicom i kolegicom Zoricom Kondžom u pjesmi ‘Luda đelozija’.

Glazbu i aranžman potpisuje Joško Banov, a tekst Teo Brajčić koji su pjesmu napisali za Zoricu Kondžu.
Ova dva sjajna glazbenika snage su udružili na opatijskoj ljetnoj pozornici na koncertu Adriatica Latina povodom 30 godina samostalne karijere Radolfija. Pjesma ‘Luda đelozija’ kao jedina live pjesma najavljuje novi album koji izlazi početkom lipnja. Album je nazvan ‘Novi čovjek sam sutra’, po još jednom duetu koju je snimio s kćeri Leom, pjevačicom grupe Judette.

Davor Radolfi jedan je od najvećih promotora latino-pop glazbe na ovim prostorima, a uz sva glazbena ostvarenja, njegova osobnost i glazbeni duh odavno su osvojili brojnu publiku. Njegove pjesme spoj su uzbudljivog južnoameričkog ritma s primjesama tradicionalnog Mediterana.Od svoje rane mladosti pokazivao je velik interes za glazbu. S nekoliko zaljubljenika u latino glazbu, osnovao je bend Ritmo loco, kojem se u potpunosti posvećuje. Veliki skladatelj Nikica Kalogjera među prvima je prepoznao potencijal njegova rada nakon čega je uslijedilo objavljivanje prvog albuma ‘Najljepše pjesme Latinske Amerike’. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Davor Radolfi objavio je 15 studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

H. M.


Tagged: , , , , , ,