Dr. Ravi Paneri: Ayurvedsko liječenje autoimunih bolesti

Indijski ayurvedski liječnik dr. Ravi Paneri prilikom svog posjeta Zagrebu održat će u Doctor Nutrition Baru dr. Lejle Kažinić Kreho demonstraciju ayurvedskog dijagnosticiranja bolesti na temelju pulsa.Dr. Ravi PaneriDemonstracija će se održati 8. lipnja od 18.30 do 20 sati. Broj mjesta je ograničen, a rezervacije se primaju na brojeve telefona 01 46 83 832 ili 099 5049 730.

Specijalnost dr. Panerija su autoimune bolesti koje zapadnjačka medicina smatra neizlječivima kao što su Parkinsonova bolest, autizam, ulcerozni kolitis, bolesti kože, artritis, neplodnost i drugi autoimuni poremećaji. Kako kaže dr. Paneri, dijagnoza pomoću pulsa je drevno umijeće i znanost određivanja statusa tijela, uma, duše i duha. Svaka stanica našeg tijela ostavlja jedinstveni signal u srcu putem različitih kanala. Puls je životni tok energije koji prolazi kroz suptilne kanale cijelim tijelom, a kako bi se uvježbalo postavljanje dijagnoze, ayurvedski liječnik treba poslušati puls barem 10.000 pacijenata.

Dr. Paneri je rođen u obitelji sa šest generacija liječnika, a i njegov otac i djed radili su u obiteljskoj klinici Ayurveda u Ahmedabadu, koja ove godine navršava sto godina od osnivanja. Ravi je kao 12-godišnjak počeo pomagati svom djedu i ocu, a danas je vrlo ugledan liječnik, koji dva do četiri puta godišnje posjećuje Europu, a najčešće ga pozivaju u Njemačku, Švicarsku, Austriju, Španjolsku Francusku i Sloveniju kako bi poučavao o ayurvedi.

Sandra Pocrnić Mlakar


Lejla Kažinić Kreho-antiaging radionica
Antiaging radionice u Doctor Nutrition Baru
Tagged: , , , , , , , , , , , ,