Nutrition radionica: Kako alkalizirati tijelo

‘Kako alkalizirati tijelo’ naziv je druge interaktivne radionica u programu Nutrition Master Class, a održat će se u četvrtak, 5. svibnja od 18.30 do 20 sati u Doctor Nutrition Baru na zagrebačkoj Šalati, Bijenička 13a.Lejla Kažinić Kreho-AlkaliziranjeDr. Lejla Kažinić Kreho upoznat će polaznice s najvažnijim namirnicama za alkaliziranje tijela i zajedno s njima pripremiti napitke i jela za alkaliziranje. Nakon predavanja i pripreme, slijedi degustacija.

Naše je tijelo prirodno lužnato, a prehrana s mnogo mesa, rafiniranih namirnica i gaziranih pića u tijelu izaziva kiselu reakciju koja smanjuje obrambene sposobnosti organizma. Za održavanje zdravlja danas se preporučuje prehrana koja sadrži 60 posto alkalne i 40 posto acidne hrane. Koje su alkalne namirnice? U kojim su kombinacijama najučinkovitije? Koji su najjednostavniji postupci za alkaliziranje tijela i kako ih često treba primjenjivati? Na sva ta pitanja odgovorit će predavanjem i demonstracijom pripreme dr. Lejla Kažinić Kreho, liječnica i članica Britanskog nutricionističkog društva.

Dr. Lejla Kažinić Kreho upoznat će polaznice s najvažnijim namirnicama za alkaliziranje tijela i zajedno s njima pripremiti napitke i jela za alkaliziranje. Nakon predavanja i pripreme, slijedi degustacija.

Cijena radionice je 270 kuna, a dolazak treba najaviti na brojeve telefona 01/46 83 832 ili 099/5049 730. Sve namirnice koje se koriste na radionicama i u programu Doctor Nutrition baru su organskog podrijetla.

Dr. Lejla Kažinić Kreho objavila je pet knjiga u kojma predstavlja trendove u suvremenoj prehrani temeljene na znanstvenim saznanjima, među kojima su ‘Prehrana 21. stoljeća za žene’ i ‘Moja mediteranska dijeta’ prevedene i na slovenski. Britanska iskustva presadila je u Hrvatsku otkako je prije godinu dana otvorila Doctor Nutrition Bar koji je postao rasadnik znanja o zdravoj prehrani, održavanju zdravlja i liječenju hranom.

Dođite na interaktivnu radionicu Doctor Nutrition Bara i kušajte svoja nova saznanja!

Sandra Pocrnić Mlakar / Foto: Željko Jovanović


Lejla Kažinić Kreho-antiaging radionica
Antiaging radionice u Doctor Nutrition Baru
Tagged: , , , , , , , ,