Dubrovnik: Britanski cabaret za pamćenje na Midsummeru

Popularni britanski glazbeni dvojac Sarah-Louise Young, glumica, spisateljica i cabaret izvođačica, te pijanist Michael Roulston vrlo su vješto preuzeli jednu od najpopularnijih scenskih kulisa, dubrovačku Midsummer scene festivalsku pozornicu.U okruženju Kneževa dvora brojnoj publici predstavili su uzbudljiv cabaret naziva ‘Songs for Lovers (and Other Idiots)’, ili u prijevodu ‘Pjesme za zaljubljene (i ostale maloumnike)’.

Publika je uživala u songovima koji govore o različitim vezama i upoznavanjima te različitim situacijama u kojima se nađu ljudi zaneseni i zaslijepljeni ljubavlju.

Sarah-Louise i Michael dobitnici su mnogih prestižnih nagrada te rado viđeni gosti na najpoznatijim svjetskim cabaret pozornicama kao što su Café de Paris, Hippodrome Theatre i The Elgar Room u Royal Albert Hallu.

Nakon sezone provedene u New Yorku, kao dio popularnog Brits off Broadway, britkim i satiričnim stihovima dočarali su kako iz ljubavi i zaljubljenosti svi mi postajemo šašavi avanturisti. Osim što su podijelili ljubavne uspone i padove, nasmijali su publiku duhovitim viđenjem dijeljenja života s voljenom osobom ili bez nje. Ovacije koje su se širile prekrasnim Kneževim dvorom potvrdile su fantastičnost ove nesvakidašnje izvedbe.

I. T.


Tagged: , , , , , , , ,