Dubrovnik: Hauser svira filmske hitove

Nakon što je Stepan Hauser oduševio solo koncertnim nastupima bez publike u pulskoj Areni i u Nacionalnom parku Krka, u četvrtak (20 sati) slijedi nastup u Dubrovniku.

U sklopu posebne serije koncerata ‘Alone, Together’, Hauser je svojim obožavateljima pripremio izvedbe njemu najdražih skladbi iz filmova i TV serija.

‘Kad sam posjećivao neke od zadivljujućih lokacija za Alone, Together seriju koncerata, morao sam u to uključiti i jednu od najpoznatijih svjetskih lokacija – Dubrovnik. Ovaj predivan grad, s jedinstvenom lokacijom i zadivljujućom arhitekturom, bio je oblikovan raznim događajima kroz povijest i odabran je za jednu od lokacija za snimanje ‘Game of Thrones’. Očito je da sam morao i tu glazbenu temu uključiti u set listu zajedno s drugim skladbama koje odgovaraju senzibilitetu lokacije ‘, rekao je Hauser.

Podsjetimo, Hauser je u veljači objavio prvi solo album klasične glazbe ‘Classic’. Što se filmske glazbe tiče, 2Cellos su 2017. objavili album ‘Score’ na kojem su obradili poznate hitove iz filmova.

M. R.


Tagged: , , , , , , , , , ,