Elemental: Pohod na krov MSU-a

U sklopu projekta ‘Ljeto u MSU! uz Jadransko’, Elemental će imati više razloga ‘razvaliti’ svirkom krov zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti (MSU) jer ovo će biti njihov premijerni nastup na ovoj atraktivnoj lokaciji.
ElementalPostoji vjerojatnost da će i ovim koncertom proslaviti jednu, ako ne i više nagrada Porin za koju su nominirani u četiri kategorije.

‘Još od prošle godine priželjkujemo nastup na ovoj lokaciji. Ambijent je fenomenalan i vjerujem da ćemo nastaviti dobru vibru ovog sjajnog programa. S obzirom da je konačno iza mene i oporavak noge, tim više smo svi skupa nabrijani na dobar provod pod zvjezdanim nebom Zagreba. Budući da se penjemo na krov MSU-a, dan nakon dodjele Porina, nadam se da ćemo imati dodatan razlog za dobro raspoloženje koje jedva čekamo podijeliti s našim Zagrepčanima.’

Nakon završene turneje kojom su obilježili 15 godina i kratkog predaha, Elemental ovim koncertom nastavlja sa svirkom. Zagrebačka publika tom će prigodom čuti hitove s albuma ‘U redu je’, nominiranog za Porin, ali i nešto starijih pjesama koje su obilježile dosadašnji rad grupe. Kako uživo zvuči kandidat za hit godine ‘Prokleta ljubav’, ali i aktualni singl ‘Bolji si’, možete provjeriti na višoj nadmorskoj visini na krovu MSU-a u subotu 28. lipnja u 21 sat.

‘Ljeto u MSU!’ traje od 20. lipnja do 31. srpnja, a osmišljen je kao niz prvoklasnih sadržaja koji su posebno osmišljeni za urbanu publiku uz vrlo pristupačnu cijenu od 79 kuna.

M. L. / Foto: Maja Bota

Pročitajte još: Rockersko ljeto u MSU , Rundek Cargo Trio zatresao krov MSU-a

Tagged: , , , , , , , , , , ,