Elemental proslavio 15 godina postojanja

Ponajbolji zagrebački hip hop band Elemental protekle je subote promovirao svoj novi album ‘U redu je’, u zagrebačkojTvornice kulture, održavši možda najvažniji nastup u dosadašnjoj karijeri.Elemental (foto Ivan Šejić)Osim što su po prvi puta uživo predstavili svoje nove materijale, među kojima su se našli već izdani singlovi ‘Neustrašivi’, ‘Po mojoj mjeri’ i ‘Prokleta ljubav’, Elemental je ovim nastupom s više od 1.500 prisutnih proslavio i svoj 15. rođendan!

Velikom slavlju u Tvornici, koje je trajalo gotovo puna tri sata, prisustvovali su mnogi prijatelji i kolege banda. Prvi se na stage popeo bivši član iz prvotne postave MC Ink, kojeg je publika dočekala i više nego oduševljeno. Nakon njega slijedio je plesni set skupine Atomic Dance Factory, te vokalna podrška ženskog zbora Pičvajz. Neumorna publika band je pozvala na čak dva bisa, za vrijeme kojih su svojim glasovima ispunili cijeli prostor Tvornice, dok im je Elemental ispunio želju ostajući dodatnih pola sata na velikoj pozornici…

Bogati program ovog možda i najvećeg Elemental koncerta do sada, a u kojem je zagrebačka publika mogla čuti najdraže pjesme i najveće hitove od njihovih samih početaka do danas, završio je gromoglasnim ovacijama ukrašenim slavljeničkim balonima i konfetima koji su obasjavali publiku. Energije koja je stizala iz svakog kutka Tvornice, ovog puta zaista nije nedostajalo.

Menart
Foto: Ivan Šejić

Pročitajte još: Prokleto dobar Elemental , Elemental – Prokleta ljubav

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,