Prokleto dobar Elemental

Sve je spremno za nezaboravni rođendanski koncert Elementala u zagrebačkoj Tvornici.
ElementalBand je posljednjih nekoliko tjedana neumorno radio na novom show spektaklu koji će ove subote, 16. studenoga predstaviti publici. Na pozornici će se pojaviti brojni gosti koji su međusobnom suradnjom obilježili 15 godina njihova rada. Među njima, naći će se legende zagrebačke hip hop scene; DJ Oli do Boli i majstor na mikrofonu, MC Ink, koji su uz Remi i Shota bili dijelom prvobitne postave Elementala.

Osim njih, ovaj rođendanski show jednog od najpriznatijih regionalnih bandova upotpunit će ženski zbor Pičvajz, gudački kvartet, ali i breakdance plesači Atomic Dance Factoryja. Neponovljivi vizualni show osigurati će VJ dvojac Vawa. Za ugrijavanje, već od 21 sat, zadužen je prekaljeni DJ Radija 808 – Denna M.
Elemental na pozornicu Velikog Pogona u Tvornici izlazi u točno 22 sata.

Nakon koncerta Elementala, tulum se seli u Mali Pogon Tvornice gdje fanove očekuju šmekeri zagrebačke elektronske scene – DJ Freez i DJ Basta. Ovom poznatom dvojcu u jednom trenutku pridružit će se i DJ Oli, finalist nedavno održanog svjetskog DJ natjecanja ‘Three3style’ u Kanadi.

Elemental se svojim aktualnim singlom ‘Prokleta ljubav’ posljednjih nekoliko tjedana popeo na prva mjesta većine radijskih postaja – tako su zasjeli na sami tron HR2 nacionalne top ljestvice Zlatka Turkalja, HR1 Top 20 ljestvice, HR Dubrovnik Cro Top 20 ljestvice, domaće top liste Unidu radija, Hrvatskog radija Karlovac, te su na samom vrhu mnogih radijskih top ljestvica diljem hrvatske. Osim radijskih top lista, ‘Prokleta ljubav već neko vrijeme čvrsto drži sami vrh i MTV domaćice što dodatno ukazuje da Elemental i dalje svojim stihovima žari i pali!

Ima li bolje pozivnice za koncert Elementala u Tvornici? Oni koji svoju ulaznicu još nemaju, mogu je nabaviti po 50 kuna na pretprodajnim mjestima Tvornice ili preko servisa Entrio.hr i Eventim.hr. Kapacitet kluba je ograničen, a ulaznica je još vrlo malo. Ipak, band je odlučio ponešto od posljednjeg kontingenta ulaznica sačuvati za vrata Tvornice, gdje će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 70 kuna.

Menart
Foto: Maja Bota

Pročitajte još: Elemental priprema rođendanski kaos , Prokleta ljubav , Elemental slavi 15 godina

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,