Elemental slavi 15 godina

Ova je godina za Elemental doista slavljenička – naime, ovaj zagrebački band bilježi čak 15. godina postojanja i rada!

Elemental-15 godinaJoš davne 1998. okupili su se kao ‘klasični’ rap trojac i u toj postavi snimili prva dva albuma, da bi iduća četiri snimili u punokrvnoj, bandovskoj postavi. Upravo će se ta postava tijekom studenog i prosinca otisnuti na turneju u sklopu koje će posjetiti istaknutije gradove diljem cijele regije.

Turneja će, osim 15. godina rada, obilježiti i promociju Elementalova novog albuma ‘U redu je’ koji je svjetlo dana ugledao u svibnju, a s kojeg su publici predstavili već tri singla. Posljednji singl ‘Prokleta ljubav’ drma i gazi top ljestvicama cijele regije i već je posve sigurno – Elemental u svojim rukama ima još jedan hit!

Kao ‘špica’ turneje nameće se zagrebački koncert u Tvornici kulture koji je zakazan za 16. studenoga, a na kojem će Elemental uz vrhunsku svirku publiku ‘prošetati’ kroz posljednjih 15 godina rada.

Tijekom večeri, Elemental će na pozornici ugostiti mnoge prijatelje iz glazbenog svijeta – bit će tu gostujućih DJ-a, kolega glazbenika, brejkera i zabavljača, a sve uz vrhunski vizualno-scenski performans kreativnog dvojca Vawa.

Turneja pod nazivom ’15 godina Elementala – U redu je’ počinje 1. studenoga koncertom u Splitu u dvorani Kocka, i traje do kraja prosinca.

Menart

Pročitajte još: Prokleta ljubav

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,