Elemental priprema rođendanski kaos

Zagrebačka grupa Elemental ove godine slavi svoj 15. rođendan! Band koji se tijekom godina profilirao u jedno od vodećih imena regionalne scene odlučio se otisnuti na turneju kojom obilježavaju 15 godina rada. Turneja pod nazivom ’15. godina Elementala – U redu je’ trajat će tijekom studenog i prosinca te će posjetiti veće gradove cijele regije.

ElementalNaziv turneje nosi ime njihova aktualnog albuma ‘U redu je’ s kojeg su se već čule pjesme ‘Neustrašivi’, ‘Po mojoj mjeri’ i ‘Prokleta ljubav’.

Kruna turneje zasigurno će biti koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, 16. studenoga. Iako ekipa Elementala vješto krije detalje koncerta kako bi zaista zadivili i iznenadili posjetitelje, uspjeli smo saznati pokoji detalj! Elemental će tijekom dva i pol sata nastupa publiku vratiti u prošlost i izvesti neke od pjesama s početka karijere u originalnim aranžmanima te uz DJ-a koji je bio dijelom benda u ranim danima – DJ Oli do Boli. Osim njega, na pozornici će im se pridružiti jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih plesnih skupina – Atomic Dance Factory, koju je javnost upoznala kao superfinaliste TV showa ‘Supertalent’. Također, na koncertu u Tvornici gostovat će i ženski zbor Pičvajz koji će se bandu pridružiti u velikom finalu koncerta. Za vrhunski vizualno scenski performans koji će pratiti ovaj fenomenalni koncert, zadužen je kreativni dvojac Vawa. Najveća iznenađenja Elemental još uvijek vješto krije.

Menart
Foto: Maja Bota

Pročitajte još: Elemental slavi 15 godina , Prokleta ljubav

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,