Elemental slavi ljubav i jednakost

Nakon izvanrednog uspjeha njihova prethodnog singla ‘Prokleta ljubav’, koji je nominiran i za ovogodišnji Porinov Hit godine, Elemental donosi novi singl – ‘Bolji si’.
Elemental-Bolji siOva je pjesma od izlaska albuma ‘U redu je’ slušateljima i glazbenim urednicima zapela ‘za uho’ i sudeći prema pozitivnim reakcijama koje stižu sa svih strana, čini se da Elemental u rukavu ima još jedan hit.
Za video izdanje pjesme ‘Bolji si’ zaslužna je ista ekipa koja stoji iza spota za ‘Prokletu ljubav’ – C47 Film (Marko Milovac i Ivan Zadro).

‘Spot je kolaž trenutaka između stvarnih parova koji su dobili zadatak da jedni drugima napišu razloge zašto i u čemu je njihov partner bolji od njih u njihovom zajedničkom životu. Svi parovi koji se pojavljuju u spotu su parovi u stvarnom životu, i njihove poruke su iskrene i spontane. Također, prikazujući parove različitih godina, nacionalnosti i seksualnog opredjeljenja htjeli smo ukazati na činjenicu da smo, bolji ili gori, zapravo svi jednaki’, komentiraju iz C47 Filma.

Uz novi singl i spot, Elemental na svojoj facebook stranici i twitteru pokreće kampanju #BoljiSi. Njome želi potaknuti fanove, ali i druge ljubitelje Elemental zvuka da im pošalju fotografiju s hashtagom #BoljiSi i objašnjenjem u čemu je njihov partner, prijatelj ili netko drag bolji od njih. Na taj način Elemental želi potaknuti ljude da budu zahvalni na onome što imaju i da promisle o sebi i svojim bližnjima.

Elemental ove godine trijumfalno vlada glazbenom scenom, što potvrđuju i četiri nominacije za diskografsku nagradu Porin – za album godine, za grupu godine, za produkciju i za album urbano klupske glazbe.

Menart

Pročitajte još: Elemental proslavio 15 godina postojanja , Prokleto dobar Elemental , Elemental – Prokleta ljubav

Tagged: , , , , , , , , , , , ,