Darujemo knjigu: Emily Gunnis – Djevojka iz pisma

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Emily Gunnis – ‘Djevojka iz pisma’

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 11. svibnja

Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena  12. svibnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Vruć i sparan kolovoz 2018. godine dodatno je ugrijala Emily Gunnis nakon što je svijet zaludila svojim romanom prvijencem ‘Djevojka iz pisma’.

Ova bivša televizijska djelatnica uživa u lovorikama publike i kritike za svoju brzu i dinamičnu radnju punu zapleta, a istodobno očajnički tužnu priču temeljenu na šokantnoj istini. S milijun prodanih primjeraka diljem svijeta i prijevodom na 17 jezika roman ‘Djevojka iz pisma’ smatra se jednim od najvećih i najugodnijih iznenađenja u književnom svijetu. Roman koji na svakog čitatelja ostavi snažan dojam s engleskog jezika preveo je Marko Mravunac.

Emily Gunnis objavila je i drugi roman ‘The Lost Child’ s kojim je potvrdila da je ime na koje će se u budućnosti morati ozbiljno računati. Njezina majka slavna je engleska spisateljica Penny Vincenzi, koja je u svojoj bogatoj karijeri napisala 19 romana prodanih u gotovo 10 milijuna primjeraka.

Samantha Harper novinarka je koja očajnički želi napredovati u poslu. Kad slučajno naiđe na pismo iz prošlosti, njegov će je sadržaj šokirati i duboku dirnuti. Pismo je napisala mlada majka koja preklinje da je se spasi iz samostana Svete Margarete u koji je zatvorena zbog tada prezrene maloljetničke trudnoće. Svaki joj je dan važan, već sutra bi moglo biti prekasno. Samantha će biti uvučena u tragičnu priču u kojoj će još otkriti i niz neobjašnjivih smrti povezanih sa ženom, ali i shvatiti da je poslije poroda toj ženi oduzeto dijete i dano na posvajanje protivno majčinoj volji. Sveta Margareta uskoro se ruši, pa Samantha ima samo nekoliko sati da razriješi misterij star više od šezdeset godina. Jer istina, koja joj je gotovo na dohvat ruke, mogla bi biti zauvijek izgubljena.

M. K.


Tagged: , , , , , , , , ,