PressReader Hot Zone u Esplanadi

Prateći najnovije svjetske trendove u pružanju luksuznih usluga Esplanade Zagreb Hotel u svoju ponudu uveo je uslugu PressReader Hot Zone.

PressReader Hot Zone EsplanadeTako se gostima tijekom njihova boravka sobi, health clubu, za vrijeme ručka, dok ispijaju kavu ili pak, održavaju sastanak i konferenciju, pruža mogućnost da uživaju u više od 2.300 domaćih i inozemnih dnevnih novina i časopisa iz više od 100 zemalja na 56 jezika – dostupnih besplatno za listanje na vlastitom pametnom telefonu ili tabletu.

‘Popularizacijom i ekspanzijom pametnih telefona i tablet uređaja otvaraju se razne mogućnosti u svim sferama poslovanja, a razmišljajući o sve većim potrebama gostiju koji borave u luksuznim hotelima te o poslovnim gostima kojima su u svakom trenutku potrebne najnovije vijesti i informacije, odlučili smo im među prvima u regiji ovom luksuznom uslugom ponuditi potpuno novi doživljaj boravka u hotelu. Svakom gostu donosimo mali dodir doma koji čini veliku razliku. A najbolje od svega je što je usluga besplatna, brza i lako dostupna za sve goste hotela, a usto je ekološki prihvatljiva te sadržajno i vizualno identična tiskanom izdanju’ , istaknuo je generalni direktor hotela Ivica Max Krizmanić.

PressReaderSvaki gost hotela tijekom svog boravka, odnosno unutar PressReader Hot Zone (koja obuhvaća cijeli hotel s terasama) putem aplikacije PressReader ima neograničen pristup i mogućnost preuzimanja više od 2300 domaćih i inozemnih novina i časopisa, identičnih tiskanim izdanjima koja su inače dostupna za kupovinu na kioscima. Svaki gost koji ima vlastiti pametni telefon ili tablet uređaj besplatno se spoji na hotelski super brzi bežični internet, potom preuzima PressReader aplikaciju na svoj uređaj na www.pressreader.com ili putem App Store-a, a kad jednom ima aplikaciju jednostavno je pokreće unutar PressReader Hot Zone, odabire  ​​naslove i uživa u čitanju. Ako gost nema vlastiti tablet, osoblje u Esplanade baru ustupit će hotelski tablet uređaj na korištenje.

‘Esplanade se zapravo može podičiti da je prvi hotel u svijetu koji je ponudio ovu uslugu svojim gostima i to još pred kraj prošle godine tijekom testne faze aplikacije. Oduševljeni reakcijom odlučili smo razvijati uslugu, koja je službeno pokrenuta u siječnju ove godine, a dosad je koristi 180 hotela u svijetu te brojne tvrtke i privatni korisnici’, istaknuo je Branimir Jezdić iz tvrtke Inter Direkt d.o.o., koja je zastupnik za aplikaciju PressReader u Hrvatskoj.

Esplanade

Tagged: , , , , , ,