Film Dom: Kredit, deložacija i ljubavna priča

Uz sve aktualniju temu deložacija, film ‘Dom’ redatelja Daria Pleića donosi uzbudljivu ljubavnu priču

Novi uradak domaće kinematografije začinjen je i značajnom količinom ljubavi i erotike. Film ‘Dom’ okupio je impresivnu filmsku ekipu te naznačio neki novi smjer priče koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – deložacije uslijed nemogućnosti plaćanja kredita.

‘Egzistencijalna pitanja, depresija i monotonija isprepliću se sa strašću i ljubavlju i pokušavaju dati odgovor na pitanje – može li ljubav pobijediti deložaciju’, izjavio je producent i scenarist filma, Dario Pleić. Osim glavnih glumaca – Judite Franković i Mislava Čavajde – uloge u filmu su imali Katarina Baban, Nikša Butijer, Alen Liverić, Filip Vidović i Sara Moser.

Pleić je redatelj koji je režirao TV serije ‘Loza’ i ‘Mamutica’, a ‘Dom’ mu je drugi dugometražni film nakon trilera ‘Nije sve u lovi’. Tema filma je aktualna – zbog korumpiranog sustava i pohlepe bankara glavnim likovima prijeti deložacija. Pred njima je izbor – ili će se pomiriti s nepravdom ili će pokazati otpor i tako pronaći način da ih nesreća koja ih je zadesila razdvoji zauvijek.

Film od 14. ožujka kreće u redovnu kino distribuciju u Cinestar kina.

J. G.


Tagged: , , , , , , ,