Fuliranje: Ponajbolje adventsko događanje

Uvijek originalno i puno dobre vibre, Fuliranje od 29. studenoga do 1. siječnja 2019. očekuje goste uz sjajnu glazbu, odličnu gastro ponudu i obilje dobre zabave. Prošlogodišnje najbolje zagrebačko adventsko događanje, po odabiru posjetitelja (glasanje na web stranicama TZ Grada Zagreba), priprema se za ovogodišnje, još blistavije događanje, obojeno rasplesanim ritmovima na dvije pozornice.Ove zime, Fuliranje se programski i marketinški internacionalizira pa će glazbenim carstvom zaFULirati više od 60 izvođača. Osim 12 internacionalnih i 25 regionalnih DJ-a na pozornicu izlazi i sedam bendova. Danny Krivit, Justin Robertson, Big Danny Kane, Dean Sunshine Smith, Bobby Beige, Ilija Rudman, Antonio Žuža i Felver samo su neki od njih. Po prvi put u Zagreb, na otvoreno, dovode svjetsku senzaciju: Queen Real Tribute Band i tako odaju počast Freddieju Mercuryju. Glazbeni program na glavnoj pozornici kurira agencija Adriatic Coasting, a u suradnji s njima priprema se i veliko iznenađenje: besplatan Defected doček Nove 2019. sa svjetski poznatim headlinerima kao što su: Todd Terry, PEZNT, Andy Daniell, Black Soul… Fuliranje po prvi put ima i drugu pozornicu, koju predstavljaju u suradnji s ekipom iz BSH events. Na njoj će se svakodnevno održavati glazbeni program u zatvorenoj i toploj kupoli. Nedjeljama dočekuju dječje zborove, a ponedjeljkom, u suradnji s Muzičkom akademijom Zagreb, pripremaju repertoar klasične glazbe.

Stiže četrdesetak ponajboljih restorana i barova, kopnenih i morskih, a neki će tu imati svoju zvjezdanu premijeru. Užurbano krčkaju i kombiniraju tradicionalne i neobične okuse s raznih strana svijeta; od skandinavskih delicija, južnoameričkih slasnih zalogaja, tradicionalnih hrvatskih, već pomalo zaboravljenih jela, azijskih fuzija, mesnih iznenađenja u smokeru, austrijskih okusa do španjolskih i čeških slatkiša. Topli i šareni kokteli, rakije iz cijelog svijeta, kao i kuhana i nekuhana vina, punčevi, zimski kokteli, aromatični čajevi i kreativne žestice zagrijat će, uz dobro jelo i dušu i tijelo. Ističe se sjajna ponuda craft piva by The Garden Brewery, a pripremaju i posebno blagdansko pivo dostupno samo na Fuliranju.

Djeci svoja vrata otvara grijana kuća Djeda Mraza sa svakodnevnim predstavama, a ne zaboravite dovesti i svoje četveronožne ljubimce u pseći bistro s originalnom ponudom.

Najbolju fotku, osim na photo pointima, opalite i Samsung mobitelom iz Samsung kupole, prihvatite gaming izazov u Playstation zoni, potražite ski simulator u kupoli Triglav osiguranja ili se odmorite u Jamnica božićnoj gajbici. Za sve sanjare spremna su anđeoska krila i čarobni mikrofoni Maje Šuput.

Pozivamo se da posjetite i geek shop Here Be Dragons, s bogatom ponudom darova i memorabilija iz filmova, televizijskih serija i video igrica. U tom magičnom carstvu čekaju vas poznati brandovi kao: Harry Potter, Lord of the Rings, Game of Thrones, Marvel, DC i Star Wars. Svratite i u Fan Shop FULiranja i odaberite štosne, funky blagdanske darove.

M. B.


Tagged: , , , , , , , ,