Hauser i Bocelli na Times Squareu

Povod glazbenoj poslastici bila je premijera Bocellijevog filma ‘The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli’, a okupljene je svojim izvedbama na violončelu oduševio i Hauser.

Planetarno popularni violončelist Hauser još jednom je pokazao kako stoji uz bok najvećim glazbenim imenima današnjice. Vlasnik jednog od neprepoznatljivijeg vokala na svijetu Andrea Bocelli odavno je prepoznao talent i muzikalnost našeg violončelista, a upravo je Hauser bio jedan od gostiju koji su se u New Yorku legendarnom Bocelliju pridružili na pozornici na čuvenom Times Squareu.

Povod ovom koncertu bila je premijera Bocellijevog dokumentarnog filma ‘The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli’, a Hauser je okupljene počastio i oduševio izvedbom velikog Bocellijevog hita ‘Melodramma’, kao i sa svojim verzijama glazbenih djela iz filma ‘Pirati s Kariba’ i kultne serije ‘Igre prijestolja’.

Dokumentarni film kombinacija je glazbenih izvedbi svjetske klase i intimnih razgovora s Bocellijem i upravo je taj veličanstven koncert na najpoznatijem njujorškom trgu bio savršena proslava premijere.

Gostovanje na koncertu Andree Bocellija samo je još jedna u nizu Hauserovih suradnji s najvećim glazbenicima našeg vremena, a nedavno je svojim violončelom dao i poseban pečat na novom albumu irske rock grupe U2.

T.S. / Foto: Thomas Smith


Hauser gostuje na novom albumu U2


Tagged: , , , , , , ,