Hauser: Livin’ la Vida Loca (video)

Svjetska glazbena zvijezda Hauser dao nam je prvi uvid u nadolazeći solo projekt, i to objavom obrade klasika Rickyja Martina ‘Livin’ la Vida Loca’, u koji je pretočio svoj jedinstveni glazbeni dar.

Od otvaranja setom bubnjeva, udaranja u živahnom plesnom ritmu i uz brass sekciju plesnog benda, Hauser zauzima središnje mjesto na violončelu sa svojim senzacionalnim prepoznatljivim zvukom.

Slušatelje tako odvodi u vrtoglavu avanturu romantike i uzbuđenja, inače Hauserov zaštitni znak koji ga je učinio međunarodnom zvijezdom. Poznat po tome što je violončelo odveo na neistraženi glazbeni teritorij, Hauser s lakoćom prelazi iz žanra u žanr, ujedinjujući obožavatelje svih dobi i podrijetla.

‘Violončelo ima univerzalni jezik koji svi mogu razumjeti. ‘Livin’ la Vida Loca’ je pjesma koja je ostavila trajan utjecaj kao globalno ujedinjujući hit u više generacija. Želim da slušatelji čuju moju novu izvedbu i slave život pjesme, sa svima koji slobodno plešu i pjevaju, slušajući radost vlastitog srca kada čuju moju glazbu. Proslavimo život zajedno’, rekao je Hauser.

Ove godine Hauser ponovno potpisuje ugovor sa Sony Music Masterworksom koji u Hrvatskoj zastupa Menart, podižući svoju solo karijeru na nove visine. S novim multi-žanrovskim izdanjem albuma na vidiku, Hauser nastavlja koristiti svoju neodoljivu karizmu i glazbene stilove kako bi stvorio neusporedivo iskustvo za obožavatelje diljem svijeta.

Svjež nakon svoje oproštajne turneje za 2Cellos, Hauser započinje ljetnu sezonu s globalnom ekstravagancijom za plesne zabave s ‘Livin’ la Vida Loca’ i postavlja scenu za uzbudljivije vijesti koje dolaze.

S ‘Livin’ la Vida Loca’, nedavno uvrštenom u National Recording Registry zahvaljujući svom velikom kulturnom utjecaju, Hauser slavi jedan od najistaknutijih svjetskih hitova u posljednjih 25 godina.

Ž.M. / Foto: Menart


Stjepan Hauser: Tennessee na Dinari (video)


Tagged: , , , , , ,