Hauser obradio Jennifer Lopez (video)

Hauser je objavio novi dinamičan singl i spot za ‘Let’s Get Loud’, posljednju pjesmu s njegovog nadolazećeg solo albuma ‘The Player’. Album izlazi 16. 9. za Sony Music Masterworks/Menart.

Hauser je do sada objavio singove: ‘Livin’ La Vida Loca’ i ‘Quizás, Quizás, Quizás’ featuring Caroline Campbell. ‘Let’s Get Loud’ energična je orkestracija kralja violončela, inventivna izvedba dance himne Jennifer Lopez s duhačkim instrumentima, udaraljkama i hipnotičkim melodijama na violončelu.

‘Ova je pjesma puna duha – ta suštinska latino strast’, kaže Hauser te dodaje: ‘Ugradili smo mnogo klasičnih elemenata koje nećete pronaći u izvornoj verziji, ali još uvijek ima energiju svih glazbenika koji sviraju i dobro se zabavljaju zajedno.’

‘The Player’ je snimljen s Češkim nacionalnim simfonijskim orkestrom i dirigentom Stevenom Mercuriom. Hauser je uspješno spojio moderne hitove i bezvremenske klasike u svom stilu. Pritom je pokazao divljenje zlatnom dobu Hollywooda i velikanima kao što su Elvis I Dean Martin koji su ga nadahnuli.

P.R. / Foto: Nikes Soos / Menart


Hauser: Novim spotom najavio album (video)


Tagged: , , , , , , , , ,