Hauser oživio latino hit Obsesión (video)

Svojim obožavateljima svestrani glazbenik priredio je pravu ljetnu poslasticu obradivši veliki latino hit s početka tisućljeća.

Ljeto je konačno došlo, a za svoje obožavatelje svjetski poznati violončelist Hauser pripremio je još jednu glazbenu poslasticu. Svestrani glazbenik poznat je po tome kako različite žanrove i melodije prilagođava svojem violončelu, a posebice oduševljava izvedbom latino hitova. Upravo jedan takav hit, s početka 2000-ih, odsvirao je na violončelu i nadjenuo mu novo ruho.

Riječ je o bezvremenskom hitu ‘Obsesión’ bachata benda Aventura koji je na početku tisućljeća pokorio glazbene ljestvice i uz kojeg su odrasle generacije, a Hauser je na violončelu uspio prenijeti neodoljiv latino ritam. Zavodljiva melodija prožeta emocijom, čežnjom, senzualnošću i nostalgijom poziva na ples i podsjeća na tople ljetne večeri na pješčanim plažama.

Spot je sniman u Šibeniku, a latino energiju plesačkim umijećem savršeno je dočarao i plesni tim, kojeg su činili Tina Walme, Mateo Cvenić, Christijan Nujster, Mario Ožbolt, Helena Naletilić i Raffaella De Luca.

Foto: Promo


 

Tagged: , , , , , , , , ,