Hladno pivo: Gangsteri u spotu Bilo koji broj

Hladno pivo ne prestaje iznenađivati. Nakon nedavno objavljenog singla ‘Bilo koji broj’, pokazali su da svojim pjesmama vole pomicati granice, a da negdje između ostane prepoznatljivi zvuk s kojim su i počeli prije 25 godina.
Hladno pivo- Bilo koji brojPjesmu najbolje opisuje član banda Zoki:
‘Pjesma je naše viđenje rock’n’rolla dok nije bio zagađen. Gitare, svirka, krv i znoj. Jedno od naših mnogih lica kojima pokušavamo opisati svakodnevicu običnog čovjeka i njegovih neostvarenih čežnji.’

Tako je i novi spot pomalo atipičan za njih, a možda ga baš to čini njihovim. Režiju spota prepustili su Radislavu Jovanovu Gonzu, gdje je estetika došla prije fabule.

‘Video spot za pjesmu Bilo koji broj koji je u surfin stilu, bio je u startu inspiriran starim noir gangsterskim filmovima i crno-bijelom fotografijom. Prateći tekst htio sam, više poetski, opisati jednu neuspjelu pljačku banke u kojoj svi članovima bande dobiju svoj metak i zapravo cijeli spot prati njihovu zadnju, noćnu vožnju prema kraju’, zaključuje redatelj.

Singl ‘Bilo koji broj’ ubrzo nakon puštanja u radijski eter popeo se na Službenu nacionalnu ljestvicu singlova. pa se ovaj tjedan nalazi na visokom 9. mjestu. Singlom su ujedno i zatvorili aktualni album ‘Svijet glamura“’ i između gaža snimaju novi materijal koji su najavili pjesmom ‘Na ovim prostorima’.

Menart
Foto: Radislav Jovanov Gonzo

Pročitajte još: Netipična ljubavna pjesma Hladnog piva , Mile Kekin: Želim napisati autobiografiju

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,