Hladno pivo u francuskim Alpama

Hladno pivo je u snježnom Les Orresu priredilo provod za pamćenje na KnockOut Snow Festivalu.
Mile KekinHitovi ‘Biološki sat’, ‘Bubašvabe’, ‘Ezoterija’ i brojni drugi orili su se jednim od najljepših mjesta u francuskim Alpama, a prekrasno druženje obilježilo je još jedan nezaboravan dan najvećeg regionalnog skijaškog spektakla.

‘Les Orres je intimnije skijaško mjesto, sva se događanja vrte oko malog trga i to mi je super. Kad izađes navečer sve ti je na dohvat ruke. Skijalište ima sve što je potrebno za dobro skijanje, croasani su prefini, izbor pive je čak i bolji nego u mnogim hrvatskim gradovima. Tu sam s cijelom obitelji, moramo se dobro organizirati jer imamo dvoje male djece. Na staze krećemo oko 10 sati, u 14 je obavezni ručak, a skijamo do 17 sati kad se staze zatvaraju. Za skijanje biram široke staze!’, izjavio je Mile Kekin i dodao: ‘KnockOut Snow Festival je kombinacija mladih, cuge, skijanja i glazbe, jedna udarnička kombinacija. Na koncertu smo napravili dobra štimung, izbjegavali smo stvari u kojima se spominje hrvatska stvarnost, ovdje su se ljudi ipak došli dobro zabaviti!’

Hladno pivoUz nezaboravne koncerte glazbenih legendi proteklih dana uživalo se u brojnim sportskim i zabavnim sadržajima, pa su tako neki na snježnoj stazi napravili svoje prve korake, dok drugi u zimskim sportovima uživaju kao pravi profesionalci. Uz skijanje na vrhunski uređenim stazama, tu su i bob staza, klizanje, vožnja snowmobilima, paragliding, snowpark i brojna druga adrenalinska iznenađenja.

Nakon sedmodnevnog uživanja u snježnim radostima, ovogodišnji KnockOut Snow Festival zatvorit će jedna od najpopularnijih grupa u regiji S.A.R.S. te uz dobro poznati hit ‘Lutko ja sam rešen da večno s tobom plešem’ dočarati posljednju večer nezaboravne zimske pustolovine.

A. N.


Pročitajte još: Hladno pivo i The Shapeshifters u snježnom Orcieresu , Hladno pivo: Džinovski party , Hladno pivo otvorilo Bundekfest ,Hladno pivo uklizava s pjesmom Messi


 

Tagged: , , , , , , , , , , ,