Igrica za upoznavanje prometnih pravila

Za djecu je osmišljena nova inovativna igrica Goodyear Crossroad Safety uz koju na zabavan i učinkovit način mogu naučiti prometne propise.Igrica-Za sigurnost djeceZasnovana je u privlačnom stilu crtanih filmova, a kroz nju najmlađi usvajaju osnovna pravila koja vrijede u prometnim raskrižjima. Razvijena je u sklopu projekta ‘Za sigurnost djece’ i njome se želi doprinijeti sigurnosti djece u svakodnevnom cestovnom prometu.

Igrica je besplatno dostupna u trgovinama App Store i Google Play.

Brzi pregled igrice
Privlačni likovi: Dražesni likovi koje će djeca brzo zavoljeti čine igricu izuzetno privlačnom.
Rješavanje stvarnih situacija u raskrižjima: Svi slučajevi koje treba riješiti uzeti su iz stvarnoga svakodnevnog prometa.
Glavni cilj: Djeca moraju zaključiti kojim redoslijedom automobili moraju voziti kroz raskrižje.
Rezultati i ocjena: Usvajanje znanja zasniva se na igri, a igrači su upozoreni na pogrešku bez ocjenjivanja ili prikupljanja bodova.
Igrica za ‘nepismene’: Igrica je primjerena i za djecu koja još ne znaju čitati jer ne sadrži nikakve tekstovne menije ili poruke. Način pomicanja po igrici jednostavan je i prihvatljiv za korisnika.
10 razina raskrižja: Igrica za sada sadrži deset različitih situacija u raskrižju, a ubuduće se planira još nekoliko lakih i teških situacija

B. D.


Helikopter
Priznanja za sigurnost u prometu
Tagged: , , , , , , ,