Inovativno i praktično: Dozatori za vino La Sommeliere

Osim hladnjaka za vino, La Sommeliere u ponudi ima praktično i kvalitetno rješenje za posluživanje vina na idealnoj temperaturi i bez gubitaka svojstva, nakon otvaranja boce. To su dozatori za vino s kapacitetom od dvije, četiri ili šest boca.

Dozator za vino je inovativan i praktičan uređaj dizajniran da olakša posluživanje vina na optimalnoj temperaturi i zadrži njegovu svježinu duže vrijeme. Idealno rješenje za kućnu upotrebu, restorane, vinoteke i događanja, dozatori za vino omogućuju jednostavno doziranje, sprječavaju oksidaciju vina i dodaju eleganciju procesu posluživanja.

Kako bi vino povratilo sve svoje arome, mora se kušati na točno određenoj temperaturi. Dozator za vino omogućuje istovremeno dovođenje od dvije do šest boca tipa Bordeaux od 75 cl do idealne temperatura za kušanje (podesiva između 7°C i 18°C). Njegove dvije temperaturne zone s neovisnim podešavanjem omogućuju vam da dovedete nekoliko vrsta vina na idealnu temperaturu za kušanje u isto vrijeme.

Dozatori koriste tehnologiju vakuumiranja ili inertnih plinova (poput argona) kako bi spriječili oksidaciju vina nakon otvaranja boce. Ovo produžuje vijek trajanja vina i čuva njegovu kvalitetu.

S intuitivnim dizajnom i lako dostupnim kontrolama, dozatori za vino omogućuju precizno i kontrolirano točenje vina, smanjujući otpad i omogućujući korisnicima da uživaju u savršenoj količini vina svaki put.

Prednosti su osiguravanje da se vino poslužuje na idealnoj temperaturi, što je ključno za doživljaj punog okusa i arome. Tehnologija očuvanja vina produžava svježinu vina nakon otvaranja boce, omogućujući uživanje u kvalitetnom vinu kroz duži period.

Dozator za vino predstavlja savršeno rješenje za svakog ljubitelja vina koji želi kombinirati praktičnost, očuvanje kvalitete i estetsku privlačnost. Bez obzira jeste li strastveni kolekcionar vina ili jednostavno uživate u povremenoj čaši, dozator za vino osigurava da uvijek možete uživati u svom vinu na najbolji mogući način. Investicija u dozator za vino donosi dugoročne prednosti, čineći ga vrijednim dodatkom svakom domu ili poslovnom prostoru, restoranu.

Dozator za vino La Sommeliere, na eventu Vino uz žlicu u zagrebačkom restoranu Botanist, predstavio je Tomislav Kovač iz tvrtke Koracell, koja ih distribuira na hrvatskom tržištu.

M. T / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , ,