Introspekcija: Što je ipak DOBRO u ovom ludilu?

U suradnji s psihoterapeutom i osnivačem Integralne tjelesne psihoterapije Tomislavom Kuljišem, platformom R+, voditeljica i spisateljica Marijana Perinić pokreće emisiju ‘Introspekcija’ u kojoj će se gledateljima, uz gostovanje osoba iz javnog života, na pristupačan i opušten način nastojati dati odgovore na brojna pitanja iz područja osobnog razvoja, psihoterapije, duhovnosti i međuljudskih odnosa.

Tema prve emisije je ‘Što je ipak DOBRO u ovom ludilu?’, a prva potvrđena gošća je poznata pjevačica i voditeljica Ida Prester.

Prijenos iz studija Globtour Event kreće uživo 16. prosinca u 20 sati, a emisiju možete pratiti online na sljedećim platformama:

Platforma R+ (https://rplus.video/)
Portal Drum ti dam (http://drumtidam.info/)
Facebook stranice: R+, IPD centar, Tomislav Kuljiš, Marijana Perinić
Youtube kanali: R+, Tomislav Kuljiš, Marijana Perinić

R+ platforma okuplja kreativce, profesionalce i sve one koji žele činiti dobro u društvu, mjesto je gdje se možete kreativno izraziti, podijeliti svoje priče, iskustva, potražiti informaciju, čuti i neku manje apokaliptičnu perspektivu, uvažavajući ozbiljnost naše novonastale svakodnevice.

R+ je platforma otvorena svima; pridružite joj se, koristite ju, gledajte, doprinesite joj i sami (pošaljite svoje priče na [email protected]).

Jedan po jedan, jedni za druge, kako bi sačuvali ono što jest naša bit – biti prije svega ljudi.


Ženska priča: Muško-ženska prijateljstva

Ženska priča: Za ljeto (ne) spremni!

Novo normalno: Ženska priča u Saxu!

Tagged: , , , , , , ,