Janko Popović Volarić u Art Caffeu kod Homovca

Jedan od najpopularnijih i najtraženijih hrvatskih glumaca, iznimno popularan i u susjednim zemljama, u otvorenom razgovoru otkriva kako se posvetio sebi u posljednjih godinu dana.Prisjeća se gubitka majke, govori i o ranom sazrijevanju i kako je s 18 godina postao otac, te o tome zašto su godinama redatelji zazirali od njega, kao zvijezdi telenovela, zašto nije postao član ansambla etabliranih velikih kazališnih kuća te kako se nosi sa slavom i medijima, koji istražuju po njegovoj intimi.

Premijerno emitiranje ‘Art Caffea’ je u četvrtak, 18. ožujka (18.30 sati) na Z1 televiziji te u subotu u 23 sata. Nakon toga možete je pogledati na: TV Jadran, RTB HB, TV Šibenik, SBTV, Vinkovačka plava, Trend TV Prigorska TV … Arhiva svih emisija dostupna je na YouTube kanalu, kliknite subscribe.

Također, Janko u emisiji govori smatra li da je hrabar glumac, s obzirom na to da ne preza od obnaživanja pred kamerama, igranja homoseksualaca i snimanja erotskih scena, što većina njegovih kolega odbija, te kako tumači toliko zanimanje za njega u srpskim produkcijama i medijima…

N. M.


Tagged: , , , , , , , , , ,