Jimmy Stanić u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije

‘Prolazi sve’, jedna je od velikih uspješnica iz sedam desetljeća duge karijere Stjepana Jimmyja Stanića, no i nakon tolikih godina ta legenda glazbene scene još pokazuje kako njegova zvijezda i dalje ima isti sjaj.Vječni mladić, sjajni pjevač, neponovljivi vicmaher i zabavljač, davno je prerastao u istinski glazbeni fenomen i pravi zagrebački brend. U ’91+ godini’ objavio je svoj najnoviji album istoimena imena ’91+’, a zajedno s članovima Zagrebačke filharmonije u petak, 23. travnja stat će na pozornicu dvorane Gastro Globusa na Velesajmu kako bi pokazao kako izgleda pravi glazbeni show.

Na programu koncerta kojim će ravnati ugledni dirigent i aranžer Josip Cvitanović naći će se presjek svega onog najboljeg u Jimmyjevoj veličanstvenoj karijeri, od ‘Moje kobile Suzy’ i ‘Dimnjačara’ do već spomenute ‘Prolazi sve’ i mnogih drugih, a u pojedinim izvedbama pridružit će im se i Jimmyjeva supruga Barbara Stanić.

Lakoćom glazbene izvedbe, neponovljivom scenskom pojavom i urnebesnim dosjetkama na način stand-upa puno prije no što se stand-up uopće rodio, Jimmy je davno osvojio srca svih generacija publike. Pa bilo da je riječ o klupskom nastupu u Močvari ili koncertu na velikoj sceni sa Zagrebačkom filharmonijom, ono što se od njega sigurno može očekivati puno je pozitivnih vibracija, dobre glazbe i odlične zabave.

B. Š.


Tagged: , , , , , , , ,